GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Orc_Lord!!! Ne alacağını buldum en iyisi git sen bi kaplumbağa al! Ben bitane aldım su kaplumabağası böyle büyüdü falan baya acayip sevimli bişey beni görünce kafasını çıkarıyodu. Kuzenime verdim şimdi annem istemedi hayvanı nedense :( Hiçbir zararı yok hayvanın ve bakımı acayip basit! Balık bakmak gibi aynı hem arada eline alıyosun seviyosun,hayvanınj canı sıkılıyo koyuyosn yere geziyo,pc oynarken koyuyosun pcnin yanına duruyo öylece[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Grudge, 11 August 2003 10:31 tarihinde demiş ki: orc bence sen biraz daha sorumluluk sahibi bi insan olana kadar hayvan beslememelisin. :hrr:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? işte benim de demek istediğim bu... +1[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Orc Sen ne yapmaya calisiyorsun allah askina bi hyvan aliyorum diyorsun bi vercem diyorsun propaganda mi yapiyorsun. birde 500 $ sanki ovunuyor gibi madem alacaksin neden paradan bahsediyorsun.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 orc da balık ve kuşda varmış ole dedi walla o yuzdne balık al kuş al demeyin[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yani teşekkürler.. artık hiçbir topic açıp kirlilik yapmıyım isterseniz mesajda atmıyım.. küfür atan bile var ya bune ya bune.. sorumsuzsam sorumsuzum varmı bir diyeceğiniz ben sadece öneri istedim sizene belki hayvanlara işkence yapıyorum sizene ya.. bune ya?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 köpek bakmak eziyet değil eğer çok şımarık bir köpeğiniz varsa başka tabii. benim 8 yaşında bir terrierim var 8 yıldır bakıyorum ve artık o kadar bağlandık ki birbirimize ona birşey olması benim için en büyük üzüntü olur. eğer bağlılık istiyorsan köpek en iyisidir.. kedi de iyidir ama bazıları çok huysuz oluyor[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben parasını falanda söylemiyorum husky ilede alakası yok.. paramı söylüyorum çünkü paramın yetebileceği kadar bişiler almak istiyorum.. yani zaten çok belli isimler her hayvan topiclerimde aynı tepkiyi verenler yine vermişler..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 orc tmm sende uzatma al bı kedı bak keyfıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hayırda bune ya bir topic açıyorum birsürü şey geliyor küfür vs. açıyorsam düzgünce soruyorum başkası tepki veriyor suç bendemi sizce bendeyse söyleyin açtıgım son hayvan topicleri olsun?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Prawler, 11 August 2003 03:21 tarihinde demiş ki: İnsan beslemekle hayvan beslemeyi bir tuttun ya Artık muhattabım değilsin Yazıklar olsun..[hline]mix online gaming cmmnty muhaha nası kaçırmışım bu mesajı bir klasik... acıların çocuğu prawler[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Kenderleme, 11 August 2003 03:45 tarihinde demiş ki: e prawler o kadar heveslisin madem girme internete bu kadar. içki içme. artan parayla fakirlere yardım et. yok prawlerism felsefesine uymaz o[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 insan besle olayınıda anlamıyorum yani :) insan hayvan falanmıda yani hani şey dese neyse gidip aç insanları doyur falan :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar