Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tabi boss ta ks olmaz i da premium un varsa der yoksa hic bisi demez xD[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Adam Haklı.. ßoss Kesen Gördügümde DOkunmuyorum... ama Bir Gun.. Warrior Kesiyor Prestler healliyor.. bi party geldi.. warriora debuff attilar.. boss a yatti.. prestleride öldürdüler.. rezzerda gonderemedik bekledikleri icin..[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Stuner_Cypher, 26 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki: ha ama şöle de diyebilirsin pokerde açara vuruş yapılmaz ayıptır ama pokerde açara vuruş olmaz diye bi kuralda yoktur ^^ Kim diyor ayıptır diye? Pokerde açarak vurmak oyunun en zevkli yeridir yahu :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Cherkes boss hp si ile eklemek istedigim bişey var , örnek veriyorum orc un teki bossu kesiyo %5 lerde bossun canı , sen orc u öldürüp bossu kesersen kutu sana çıkmıyo, hp nin dolmasını beklemen lazım , kaç kere oldu bana , ben human ken , kamikaze ile ujio bach a daldı , sonra bişey oldu human lar girdi bunlara, kamikze ile ujio öldü , ben 2 kere vurdum bach a , bach öldü ama kutu bana çıkmadı , boss ' a devam ederken bossun hp sinin full lemesi beklenir genelde[signature][hline]::Informer:: [Bu mesaj Informer tarafından 26 Kasım 2005 08:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Informer, 25 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: anlamsız bi topic +1 gm'nin bile bossa ks serbest dedigi oyunda ks yapma diosun :lol:[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 arestides ' ın bi sözü vardı hatta bununla ilgili , There is no ks for bosses , its a unique creature ,the strongest gets it [signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu gece konuyu okudum ardından cz ye gittim..sans bu yaa 2 boss kestim fakat önce 2 human keserek:=) bitanesinde quink para diğerinden graham çıktı +6 yaptım satılıktır laf aramızda=) 100 np ve 600m:=) başlıgı acan arkadasa teşekkur ederim..ellerine sağlık:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Eger ölü bi sekilde bile kutuyu alamiorsam son vurusta ise bosss o kutunun bana cikicagini biliosam ve böle olaylarin pesinde kosuosam mutlaka yanimda re-spawn scroll tasirim o an orda kalkarim kisisel görüsüm ^^[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu oyundaki en zevkli şeyledendir town nova spot nova, adam Dm kesiyormuş, raven luresindeymiş yada twonda merchant acmış 600m lik satış yapmış. ama bende orda exped olmayı göze alıyorum. 300 milyoncuguu bizim partiye hedaaye etse ne olur :D Cz de exp kasan herşeyi göze almış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende bi kere bishop görüp dalmıştım full orc party geçti yanımdan dalmadı oturup beklediler dengesiz bi int priest geldi dalmaya başladı şimdi bu adama ne diyeyim ben o zaman. ben normalde bırak boss keseni savaştan sonra boss arayana bile dalmıom :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar