Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Eheh başlık bulamadım. Neyse bugün okulda bitane kızın hareket koordinasyonu bozulacağı tuttu ve eli baya hızlı şekilde kulağıma çarptı. *güm* tam kulağı vurdu, hani su çıkarmak için avuç içini dayarsınız bastırınca basıncı hissedersiniz ya. Onun baya kuvvetlisi oldu işte. Sağır oldum lan. Geçici ama. Hani soldat da olur ya. Bombayı beynine yersen viiiiiiiiiiiiiii.. diye bir ses gelir sesler kısılır falan. İşte sol kulağıma oldu bu. Ses gitti önce ve çınlamaya başladı.*viiiii* 10dk sonra falan düzeldi. Çok fenaymış. El kol koordinasyonu bozuk insanlardan uzak durun. Ulan bir okulda bukadar çok eli kolu durmuyan adam yoktur. 5 defa gözlüğü düşürdüler lan. 200ytlik camlarda 3-4 tane çizik var çentik var içine edildi. Lan elini kaldıran gözlüğüme koyuyor be. Sinirlendim şimdi, tm den doruk, volkan, batu adlı kişiler ayrı zamanlarda gözlüğümü yere düşürdüler. Bugünde batu adlı kişi düşürdü hemde ıslak yere otobüs kapısında dururken 2 metre uçtu gene camda çentik açıldı. Sınıftada uğur ve selin diye bi kız uçurdu gene. (isimleride pis veririm:b) YA Bİ TUTUN ŞU ELLERİ CEPTE YA hebele hebele diye sallıyorlar elleri kolları kafasının etrafındaki 1metrelik yarıçapında.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 24 Kasım 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 lol isimlerini yaz yanına x koy[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 nası?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İsimleri verdin temizleriz kimyasal el bombarıyla(gnome mühendislerle yapıyoz yapım aşamasında)...Şaka bir yana güzel başlık.Anasınıfımı hatırlattı bana...Bence flamethrower based bir intikam düşünmüssündür sen.Hmm gözlüğümü temizlemeye gidiyorum...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inspration Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ilginç ama hemcinsimi savunucam o vurduysa haklıdır (istisnalar hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Nedemek vurduysa haklıdır ya? Bide bilerek vurucak? Canlı çıkarmam lan:b[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ya gözlük olmasaydı? o parmaklar, kollar gözlüğü yere düşürüp camında çentik açacagına gözünü çıkarabilir ya da retinada çentik açabilirlerdi.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ya direk gözüme parmak sokmuyorlar. Süratli ve gözümün 1cm uzağından geçen bir el kol bacak gözlüğe çarparak uçuruyor. Daha önemlisi onun parmağının gözümde ne işi var? Benim gözüm onun parmağına gidiyomu? gitmiyo.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet canlı cıkarmak hata. Acılı bi yöntem bulmak lazım. Sandalyesine uhu sür desem cok klasik olur. Kişilik özelliklerinbe göre düşünmek lazım bilemiyorum.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence bilerek yapıyorlar. eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 50 cmden bir insan 100 de 100 ortalamayla bir insanın gözünü isabetleyemez.Ne hikmettir iş Chemical için farklı.Şüphelendirmek gibi olmasın ama bu işin içinde bişi var.(ortamı kızıştırma maksatlı gerçi kimse takmıcak)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 24 Kasım 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sandalyesinin kaynaklarını koparayım tam sandalyenin ortasınıda alt taraftan oyarak incecik bir tahta şekline getireyim ve bu oyuğun altına yere dayanmış bir boru koyayım?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sizin okulda her olan oalyda aptiye taşınmış oluyor böylece :D *!gizli reklam*[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Chemical, 24 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sandalyesinin kaynaklarını koparayım tam sandalyenin ortasınıda alt taraftan oyarak incecik bir tahta şekline getireyim ve bu oyuğun altına yere dayanmış bir boru koyayım? Yani?Bu kadar mı senden daha yaratıcı bir cevap beklerdik bu olaya karşı. *!Gaza getirmeye çalışır* Şaka bir yana bişi anlamadım bu plandan...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 24 Kasım 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Chemical, 24 Kasım 2005 18:09 tarihinde demiş ki: nası? doruk volkan batu xx uğur selin x gibi[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ya sen de onlara vur bak sonra normal gelcek herşey :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inspration Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hayır canım ne münasibet kızlara el kalkmaz ama erkeklere istediğin gibi geçirebilirsin ama dayak yersen karışmam sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 10 dolarlik adamda 200 ytllik cam var, vay anasini olayi olabilirmis baslik.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yeni nesil böle eli dursa ayağı durmazi ayağı dursa bilmem neresi...töbee töbeee...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gözlüğü kafana lastikle tuttur nası fikir ama :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eet bencede davidsin ki gibi bi gözlük al adam kac senedir top oynuo daha düsmedi gözlügü :p[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hmm mesela içicekleri bi kolaya, suya filan müsil at... Ne biliyim alkol dök Yada oturcakları yere bolca uhu sür, bi tanede raptiye koy(sinirine bağlı olarak inşaat çiviside olabilirde onu farkederler heralde)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @Dela yine gunundesin bakıyorum[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Chemical, 24 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sandalyesinin kaynaklarını koparayım tam sandalyenin ortasınıda alt taraftan oyarak incecik bir tahta şekline getireyim ve bu oyuğun altına yere dayanmış bir boru koyayım? euehuehu güzelll... takdir ettim bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar