cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 çok yeni diilim ama yeniyim ben cem//izmirdenim[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Peki ezmeyiz.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 selam cem[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
nba Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 slm[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 shit man yo wassup welcum[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 peki ezmeyiz tmm... velcoma..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eheh imzana ezik yazarsan ezerler tabi :) ama merak etme biz ezmeyiz seni ;)[signature][hline]:0) ? Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 az kenara çekil, üstüne post düşcek yoksa hah öyle iyi, atiyorum mesajı, dikkat et. hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 slmsss[signature][hline]AreYouGay Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yok ezen olmaz seni ama sen kendi kendini eziyorsun o imza ne öyle? (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Alıntıla
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 slm ezik insan :D saka[signature][hline]the truth is out there... en iyi forum en iyi bölüm Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hastamısın olm sen bayadır burdasın sen :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 olsun sen yinede welcome[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 [Bu mesaj unac tarafından 05 Kasım 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 slm :-)[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aşağılık kompleksi basmış adama. üzmeyin benüğğ[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ezdim gitti..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Alıntıla
nymph Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ahahah şuna bak yeni gelmiş yeni gelmiş[signature][hline]live for yourself. Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hoşgeldın ezılmesın yer var :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hos gelmissin![signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 settai :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Alıntıla
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 iyi saolun imzayı kapadım zti artık yeni diilim gerçi ezmeyin beni yi açarken de yeni diildim ama.... :D:D:D Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hosgeldın[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.