princeguilty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 evet beyler ps3 ocak ayında tüm dünya ile aynı anda girecek :-) ama görmüş sünüzdür ffx tidus yaz mış oldugu ps3 vs xbox360 çok okun muştu.Ama ne ise güzel yazmış.Bildiğiniz gibi ps3 görüntülerini görmüşsünüz dür aca yip ama güzel bi konsoldur.ben geçen yıl halamlarla fransaya gitim.psp vardı bi tane aldım. ama en çok fransada en çok ps2 ve xbox online yapıyorlardı.E bizde niye yok.Hıhıhh türkiyede daha yeni xbox çıktı.şimdi 360 ı çıkmışken !! En çok ps2 online wizard yok satılmıyor satışı internetten var...Olsun ps3 te daha güzel effekt ve online bağlantısı var. PS3 özellikler: Gamepad:kalosuz(yani ps2 deki lazerli gibi değil bu bluetooth yazdım işte..)&psp(psp e3 te denemişler ve ps3&psp oldu gözlerimle gördüm.Halamların oğlu çok acayip derecede fransızca biliyor.Tercumanım oldu E3'te:-) ) Uyum(OKUYUCU): Vcd değil dvd'de değil BLU RAY (evet evet yanlış duymadınız geleceğin okuyucu formatı:-) Özellik: 7 usb girişi sınrsız game pad girişi,ethernet,internet,tv scart giriş blu ray okuyucu. GRAPHİC:Geforce rsx evet evet çok iyi grafik en iyi görüntüye sahip yani siz pc daha gerçekçi ps3 den derseniz hah yandım dersiniz.Yani pc nin en büyük grafiği 256 ya ama rsx daha da gelişmiş en azın dan E3 te baktığımda okadar gerçekki sanki gerçek hiç saçmalık yokk. RSX 512 mb üstü dedilerr. CONSOLE: GELECEĞİN PS3 DİĞER KONSOLLARI: :-O:-O:-O:-O İNANILMAZ:-O:-O:-O:-O Yeni modellerin yorumları yakındaa:-):-p:-D:-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 resimleri bi siteye upload edip öyle koyman lzm[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hiç bi resim gözükmüyor[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Teknik Özellikleri CPU: Cell İşletim PowerPC- Temel Çekirdek Hızı 3.2 GHz - Her çekirdekte 1 VMX vektör hızı - 512 KB L2 Cache - 7x SPE @ 3.2 GHz - 7x 128b 128 SIMD GPR - SPE için 7x 256KB SRAM - Performans için 8/1 SPE - Toplam gigaflop hareketli nokta performansı GPU RSX@550MHz - 1.8 Teraflop harekeli nokta performansı - Ful HD (1080p’ye kadar) x 2 kanal - Çok yönlü programlanabilir paralelli hareket noktası - 5.1 Dolby Ses, DTS, LPCM (Cell temelli) Hafıza - 256 MB XDR Ana RAM @3.2 GHz - 256 MB GDDR3 VRAM @700 MHz - Sistem Ana Bant Genişliği – 25.6 GB/s - VRAM/--22.4 GB/s - RSX—20GB/(Yazma)+15GB/s (okuma) - SB2.5GB/s (yazma)+ 2.5GB/s(okuma) Sistem Hareketli Nokta Performansı - 2 teraflop Hafıza (Depolama) - Çıkarılabilir 2.5’’ HDD yuvası - I/O—USB yuvası Ön x 4 arka x 2(USB2.0) - Memory Stick Standart Duo / PRO x 1 - SD/Standart mini x 1 - Compact Flash (TypeI II) x 1 Bağlantı - Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) x 3 (input x 1 + output x 2) - Wi-Fi IEEE 802.11 b/g - Bluetooth--Bluetooth 2.0 (EDR) - ControllerBluetooth (7’ye kadar) - USB 2.0 (kablolu) - Wi-Fi (PSP) - Network (IP üzerinden) AV Çıkışı 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p Ekran Boyutu HDMI out x 2 AV multi out x 1 Digital out (optical) x 1 Disk Formatları CD, PlayStation CD-ROM, PlayStation2 CD-ROM, CD-DA, CD-DA (ROM), CD-R, CD-RW, SACD, Hybrid (CD layer), SACD HD, DualDisc (Ses side), DualDisc (DVD side), PlayStation 2 DVD-ROM, PlayStation 3 DVD-ROM, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, Blu-ray Disc, PlayStation 3 BD-ROM, BD-ROM, BD[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 off yine mi.. yanlış yanlış bilgiler.. bilmeden atıp tutmalar.. neyse bu sefer cevap vermicem de.. takıldığım tek bişey var.. blu-ray değil o blue-ray ayrıcada evet geleceğin disk formatı blue-rayo lmak üzere.. sony 2006 ortasinda blue-ray writerlarin ve blure-ray rom ların(pcler icin) piyasaya sürüleceğini acikladi.. görücez bakalim..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Dostum asıl senin yanlışın var bu konuda,Formatın adı blu-ray'dir.İstersen sitesinden bile bakabilirsin (= Blu-Ray[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mumu bu sefer yalnış şeye takılmışsın Bir de Sony yanılmıyorsam psp lerin gamepad olarak kullanılmayacağını açıkladı[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: RabbiT, 17 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Dostum asıl senin yanlışın var bu konuda,Formatın adı blu-ray'dir.İstersen sitesinden bile bakabilirsin (= Blu-Ray esas adi blue ray ama blu kullaniliyo. neden blue? cunku normal cd ve dvd lerde kullanilan kirmizi ultraviyolemi ne o isik gidip mavi daha ince daha keskin bi lazir kullaniliyor[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Hayır anlamadığım konu, blue'dur diyorsun ama blu kullanıldığını bilip esas olan bluedir demişin.Ne Kullanılırsa,ne yazılırsa o esastır yani bılüu yu kullansalar esası bu olacak format adının,ok o blu nun blue maksadı ile yazıldığına ben de katılıyorum.[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 iide formatın adı blue-ray blu deniliyor olabilir bilmiyordum onuda asıl adı blue-ray dir.. dis yapmis gerekli aciklamayi.. aman yani..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Değil formatın adı Blu-ray'dir. Google'da blu-ray araması. Google'da blue-ray araması. Bu da Format'ın sitesi.[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 rabbit ben yannis yazmisim yazmak istedigimi.. asil adi blue-ray ama blu-ray diye geçiyor demek istemistim.. haklisiniz yani sakin.[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 No Problem =0)[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 abi ocaktamı çıkıcak ps3 yoksa arkadaş yanlışmı yazmış????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 nisan diye biliyorum ben ama atmış olmayayım öyle kalmış aklımda...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 2006'nın ilk baharında piyasaya sürülecektir,Sony'nin resmi açıklaması budur,ama tabiki bir süpriz gelirse onu bilemem,şimdilik 2006 ilkbaharı..[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 japonya'da ilkbahar tabi. avrupaya ağustos da gelir heraldede türkiyeye gelir mi bilemicem.. ayni anda..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar