Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni araba sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
peşin fiyat 23.500 'e siyah renk (kara büyü) ibiza almış bulunmaktayım. ruhsatta 2006 yazıyor. satarken rahatlık olacak :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Mesaj tarihi:
said:
Giber, 24 Kasım 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
peşin fiyat 23.500 'e siyah renk (kara büyü) ibiza almış bulunmaktayım. ruhsatta 2006 yazıyor. satarken rahatlık olacak :)

Hayırlı uğurlu olsun....Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Giber, 24 Kasım 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
peşin fiyat 23.500 'e siyah renk (kara büyü) ibiza almış bulunmaktayım. ruhsatta 2006 yazıyor. satarken rahatlık olacak :)

gule gule kullan...[signature][hline]Who can explain?
Mesaj tarihi:
Ne zaman teslim alıyorsun? Hayırlı olsun güle güle kullan. Getir kapıştıralım arabaları :D[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
paramecium, 24 Kasım 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
selam,

arabalarla yapılan her türlü güç kıyaslamasına karşıyım :)

saygılar.

Audi en üstünü diye mi?[signature][hline]Working for the weekend...
Mesaj tarihi:
teşekkürler arkadaşlar. bugün teslim aldım kullandım gayet memnunum. araç gayet seri. 4 sene sonra seata verdiğim paraya acırsam alırım a3 veya golf ileride. ama şimdilik memnunum ;)

saygılar[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Mesaj tarihi:
Haaa, ama ben kapışmak derken kafakafaya çarpışmaktan bahsediyorum. Gelin ooolm İsveç çeliğiiiii![signature][hline]Working for the weekend...
Mesaj tarihi:
Yeni araban hayırlı olsun, allah kaza bela vermez inş, ibiza önden çok şık duruyo, o paraya iyi bi seçim=)[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

• Yeni Oluştur...