Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulaklik önerisi?

evo5558

Öne çıkan mesajlar

Apple'ın yaptığı bir kulaklık var. İsimi "Kulak-İçi" kulaklık. Garip bi isim biliyorum. =)

Ama gerçekten acayip kaliteli.. Dışardaki sesi sıfıra indirgiyor ve ses kalitesi baya bir yükseliyor. O kulaklıklarla okulda ün yaptım, öyle diyim =)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane önericem 2 sinide bir çok deneme ve araştırmadan sonra aldım biri normal küçük kulaklık sony mp-serisi diğeri ise şu hayvan gibi olanlardan ama denediğim dinlediğim en iyi kulaklık mikrofonuda var 2 versiyorsunu war biri ses kartı gerektirmiyor üstünde var çünkü plantronics audio 90[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Sosyal ağlarda paylaş

bakırköyde beko ya giderken böyle köşede bir yerde tesadüfen gördüğümüz bir CreaTive bayisi var. Oraya sipariş veriyorsun getiriyor orjinal kulaklıklarını. Farklı seçenekleride var ayrıca. Bulabilirsen bir bak. Ama benden yerin tarifini isteme. Orayı gördüğümüzde kayıp olmuştuk :P[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

phillips derim düzgün kullanmadığım halde yaklaşık 2 sene bozulmuyolar artı ses kalitesi d odukça iyi...

sonyler de iyidir ama çabuk bozulurlar...

bide creative kulaklığın kalite sorunu yok aslında sadece daha düşük şiddette ses veriyo bide benimkisi 2.ayında bozuldu sanırım adam gibi kullanmak gerekio creativeleri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...