evo5558 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben creative noman muvo2 mp3 pleyar aldim. ama ses kalitesi yeterli gelmiyor daha kaliteli ses vericek bir kulaklik önerebilirmisin. fiyati 50 ytl i geçmezse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Apple'ın yaptığı bir kulaklık var. İsimi "Kulak-İçi" kulaklık. Garip bi isim biliyorum. =) Ama gerçekten acayip kaliteli.. Dışardaki sesi sıfıra indirgiyor ve ses kalitesi baya bir yükseliyor. O kulaklıklarla okulda ün yaptım, öyle diyim =)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Sennheiser mx500 Arkadaşımda kullandım ve kendisinden pahalı olan sony veya philipslerden daha iyi bir çıkışı var. Bulabilirsen kesin al. Amerika fiyatı yaklaşık 20$ dı, burada ne kadardır bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 MIKADO HTS-5000MVI 5.1 65 liret ama iyi[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2 tane önericem 2 sinide bir çok deneme ve araştırmadan sonra aldım biri normal küçük kulaklık sony mp-serisi diğeri ise şu hayvan gibi olanlardan ama denediğim dinlediğim en iyi kulaklık mikrofonuda var 2 versiyorsunu war biri ses kartı gerektirmiyor üstünde var çünkü plantronics audio 90[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 http://www.stantondj.com/v2/prod_djpro60.asp eger utanmam koca kulakliktan dersen, iyi bass verir. fiyati da cok ucuk degil 60-70 ytl civari.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 abi utanma degilde tasima sorun yav, barnak kadar ipoda kafa kadar kulaklik takinca bi olayi kalmiyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evet onu denedim ben de az once euhe, zen nano var bende de ufaltma aparatiyla birlikte jakin boyutu aleti gecti.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Plantronics iyidir. Bende de Muvo2 var ve kulaklığından memnunum (sadece kulağıma tam oturmadığı için düşüyor arada ona sinir oluyorum).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yeri gelmişken bende soriyim! benim muvo'nun kulaklığı koptu da bi salak yüzünden! orijinalini nerden bulabilirm arkadaşlar?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Orijinalini bulman zor. Sennheiser veya Plantronics al derim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya muvonun kulaklıkları özel yapımdı gayet güzel ses veriyodu senin dediklerini nereden bulabilirim?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bakırköyde beko ya giderken böyle köşede bir yerde tesadüfen gördüğümüz bir CreaTive bayisi var. Oraya sipariş veriyorsun getiriyor orjinal kulaklıklarını. Farklı seçenekleride var ayrıca. Bulabilirsen bir bak. Ama benden yerin tarifini isteme. Orayı gördüğümüzde kayıp olmuştuk :P[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 çok saol ama maltepede oturuyorum bi kulaklık için kasar bakırköy![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yazdiginiz cevaplar için çok sağolun. ben bir şey daha sorcam benim kulakligin sol tarafindan basslar da cizirti sesi geliyor acaba degişirtirler mi. 3 hafta önce aldim. teknosa dan aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ike Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 phillips derim düzgün kullanmadığım halde yaklaşık 2 sene bozulmuyolar artı ses kalitesi d odukça iyi... sonyler de iyidir ama çabuk bozulurlar... bide creative kulaklığın kalite sorunu yok aslında sadece daha düşük şiddette ses veriyo bide benimkisi 2.ayında bozuldu sanırım adam gibi kullanmak gerekio creativeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sennheiser px200 kulak içi beni bozmaz dersen de etymotic ER-6 fiyatlar uçuk değil. iyi.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 eyw saolun![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ben şu aralar Sony Fontopia® Headphones'a takmış bulunmaktayım. Bu kulaklığı istiyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar