ruby Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yaa daha evvel böyle bir sey acilmisti biliyorum,su bayramda otobusle ailesinin yanina giden biri vardi ya.herneyse ben yine de aciyorum. ben de cok korkuyorum ucaklardan:( kendim binsem korkmam ama enisteniz :D gelicek turkiye'ye bi kac hafta icinde,cok az kaldi.ve benim etmedigim dua ,konusmadigim insan kalmadi, bazen cok rahatliyorum ama bazen cok korkuyorum uçagina bir sey olursa diye :( neden boyle olmak zorunda ki sanki:( ay dua edin bise yapin da sagasalim gelsin ya :( uf cok kotu bi durum !! keske yakin yerlerde yasasaydikkk! ucaklar cok guvenlidir diyorlar ama ben korkumu yenemiyorum .ne yapsam ki[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 uyu bence iyi gelir![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: VipeR, 25 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: uyu bence iyi gelir! keske uyuyunca gecseydi harbi :D[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 enişte gelene kadar al bi şişe konyak iç cebinde taşı korku basınca daya konyağı söyle bi iç organların kendine gelsin zaten onun etkisiyle mis gibi dolaşırsın derdin tasan kalmaz. Hem hiç üşümezsin ek olarak.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oyun oyna! film izle! bişiler yap sabaha kadar oturmiycan heralde![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 her korktugunda kafana sertce vur. bı sure sora ya kafan kırılır korku falan kalmaz, yada kafan acıdıgı ıcın korkmamam lazım yoksa kafama daha cok vururum canım daha cok yanar dersın. kendıne durust olursa sonuc verdıgını goreceksın. [Bu mesaj Rottweiler tarafından 25 Kasım 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 uçağa bindikten sonra uyku hapı filan al uçakta uyu gıdene kadar yada bıraz iç bınmeden once o da ıyı gelebılır korkuna :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 o geldiiginde napcanızı planla bence sole yaparız bole yaparız gezriz falan kafanı bunlarla doldur dualarıda eksik etme derim ben[signature][hline]:)golcukte oturanlar bana ozel msj atıverin plz sizle konuscaklarmız war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sexy hostes varsa acayip süper gecio yolculuk hatta hiç bitmesin diosun içinden. Hosteslerin güzelliğini düşün korkmazsın ucaktan merak etme.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ucaktan bir kalkarken korkarsın sonra uçtugunu bile anlamazsın. Düşerse ölürsün. Bide okyanusa düşerse köpekbalıkları çok cabuk farkeder geldiginizi. Korkmana gerek yok[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben mi yanlış anladım acaba! adam uçmiycak ki eniştesi gelecek onun için korkuyo![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Eniştene okut mesajımı abi[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lol[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ne eniştesi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 geçmiş olsun : ))[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 15 defa gittim hiç bişi olmuyor Hatta buda uçağı kaçırdığımda açtığım tutorial tadındaki topic'im http://forum.paticik.com/view.php?id=155171[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya korkulcak bişey yok yapcak bişey de yok düşerse ne durdurabiliriz nede tutabiliriz uçağı tabi enişte uçma biliyosa o ayrı[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar