Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine uçak her ay oldugu gibi:(

ruby

Öne çıkan mesajlar

yaa daha evvel böyle bir sey acilmisti biliyorum,su bayramda otobusle ailesinin yanina giden biri vardi ya.herneyse ben yine de aciyorum.
ben de cok korkuyorum ucaklardan:( kendim binsem korkmam ama enisteniz :D gelicek turkiye'ye bi kac hafta icinde,cok az kaldi.ve benim etmedigim dua ,konusmadigim insan kalmadi, bazen cok rahatliyorum ama bazen cok korkuyorum uçagina bir sey olursa diye :( neden boyle olmak zorunda ki sanki:( ay dua edin bise yapin da sagasalim gelsin ya :( uf cok kotu bi durum !! keske yakin yerlerde yasasaydikkk! ucaklar cok guvenlidir diyorlar ama ben korkumu yenemiyorum .ne yapsam ki[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy
ik hou van je pascal :) jeej
Sosyal ağlarda paylaş

enişte gelene kadar al bi şişe konyak iç cebinde taşı korku basınca daya konyağı söyle bi iç organların kendine gelsin zaten onun etkisiyle mis gibi dolaşırsın derdin tasan kalmaz.
Hem hiç üşümezsin ek olarak.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

her korktugunda kafana sertce vur. bı sure sora ya kafan kırılır korku falan kalmaz, yada kafan acıdıgı ıcın korkmamam lazım yoksa kafama daha cok vururum canım daha cok yanar dersın. kendıne durust olursa sonuc verdıgını goreceksın.

[Bu mesaj Rottweiler tarafından 25 Kasım 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ucaktan bir kalkarken korkarsın sonra uçtugunu bile anlamazsın.
Düşerse ölürsün.
Bide okyanusa düşerse köpekbalıkları çok cabuk farkeder geldiginizi.
Korkmana gerek yok[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...