satiyorum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Herkese merhaba. WOW CD'lerimi satmak istiyorum. Charlar önemsiz. En yükseği 36. Bir türlü oynamaya vakit bulamadım. İlgilenen arkadaşlar bana e-mail atsınlar lütfen. [email protected] İyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 artık char satma ısı eskısı gıbı kolay degıl satsan bıle anında gerı alma ıhtımalın var bu saatten sonra alan olurmu bılmıyoırum[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satiyorum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Lütfen daha dikkatli oku mesajımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satiyorum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 İlave: Oyunu almak istediğimde Türkiye'de bulunmaması sebebiyle Almanya'dan getirtmiştim. Bu sebeple CD'ler ve kitapları Almancadır. Ancak bi arkadaşınızdan İngilizce CD'leri kopyalayıp, kurup bunun CD-Keyini kullanabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 öm attım [Bu mesaj zepan tarafından 23 Kasım 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Satmaya çalıştığın şey cd-key değil ise. yani account satmak istiyorsan blizzard o piyasayı öldürdü. Şuanda satılan bir accountu satnn kişinin geri alması için tek bir mail yeterli oluyor. o nedenle account almak ÇOK riskli bir iş. Yani accounta verilecek para ile 0 kutu almak daha mantıklı. Bunları düşünecek olursak senin olayları takip eden kişilere account satman çok zor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satiyorum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Arkadaşım okuma özürlü müsün? Yukarıdaki mesajımda CHARLAR ÖNEMSİZ diye boşuna mı yazdım? Lütfen açtığım başlığın konusunu saptırmayın. BEN HERŞEYİ SATIYORUM HERŞEY = CDLER+KİTAPLAR+CDKEY+CHARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Şimdi okuma özürlü olan sensin... CDler tek başına bir halta yaramaz. Tut ki sen oyunu geri istedin blizzard'a tek mail atarak accountunu geri alabiliyorsun. Char açtığına göre cd-key'inde bir esprisi kalmamış sadece accountun sana ait olduğunu ispat etmekte kullanırsın. Bu riske girmek çok gereksiz. Biraz olsun wow forumlarını takip eden herkes blizzard'ın accoutn satışını baltalamak için böyle birey yaptığını bilir. Tekrar söylüyorum satarken zorlanırsın. Bilmeyen birilerine anca satabilirsin.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satiyorum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: DeMiRMaSKe, 23 Kasım 2005 10:49 tarihinde demiş ki: Satmaya çalıştığın şey cd-key değil ise. yani account satmak istiyorsan blizzard No comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omerbzk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşlar dikkat takas ta kandırıldım. us acc mi takasa verdim.Acc için ödeme yaptıktan sonra adam elindeki cd key ile şifresini değiştirdi. lütfen dikkatli olun. takas ve satış çok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Karşılıklı güven meselesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 karsılıklı güveni gectm artk farkettiysenin son zamanlarda wow acclerinin satısında bir patlama oldu nedenini merak ediyorum dogrusu[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bence tam teri bir durulma oldu. Geçen aylarda çok daha fazla acc. satılıyordu. Blizzard faktörü etkili olmaya başladı sanırım.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar