Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WOW (Antalya)

satiyorum

Öne çıkan mesajlar

artık char satma ısı eskısı gıbı kolay degıl
satsan bıle anında gerı alma ıhtımalın var bu saatten sonra alan olurmu bılmıyoırum[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Satmaya çalıştığın şey cd-key değil ise. yani account satmak istiyorsan blizzard o piyasayı öldürdü. Şuanda satılan bir accountu satnn kişinin geri alması için tek bir mail yeterli oluyor. o nedenle account almak ÇOK riskli bir iş. Yani accounta verilecek para ile 0 kutu almak daha mantıklı.

Bunları düşünecek olursak senin olayları takip eden kişilere account satman çok zor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi okuma özürlü olan sensin... CDler tek başına bir halta yaramaz. Tut ki sen oyunu geri istedin blizzard'a tek mail atarak accountunu geri alabiliyorsun. Char açtığına göre cd-key'inde bir esprisi kalmamış sadece accountun sana ait olduğunu ispat etmekte kullanırsın.

Bu riske girmek çok gereksiz. Biraz olsun wow forumlarını takip eden herkes blizzard'ın accoutn satışını baltalamak için böyle birey yaptığını bilir.

Tekrar söylüyorum satarken zorlanırsın. Bilmeyen birilerine anca satabilirsin.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...