Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sendit.com sipariş problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sendit.com dan WOW almak için sipariş veriyorum ancak bir türlü olmuyor. adres veya cvv2 numarası yanlış, sipariş iptal edilmiştir diyor. daha önce hiçbir yerde sorun yaşamadım ama burda 3 satırlık adres barı var falan city yerine town yazıyor nası halledicem daha önce buradan wow almış arkadaşlar yarımdıc olabilir mi acaba?[signature][hline]Pixxor - BEDAVA Resim Hosting
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Valla ben SWG'yi Sendit'den sipariş etmiştim zamanında hiç problem çıkarmadan getirmişlerdi. Problem nedir bilmiyorum, ama bir uyarıda bulunayım: Sendit posta şirketi olarak PTT ile anlaşmalı, o yüzden paketlerinizi kapınıza getirmiyorlar, apartmanın girişine bırakıp gidiyorlar ya "Aman pakedim çalınmasın" diye başında beklemeniz gerekiyor ya da ekstra bir ücret ödeyerek özel bir kargo şirketiyle göndertmeniz gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Sendit, PTT ile anlaşmalı değil, eğer özel kurye veya kargoyla göndermiyorlarsa o ülkenin yerel posta servisine gönderiyorlar buda PTT oluyor. Ayrıca PTT'nin gümrük bölümünü arayarak sürekli kontrol edebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sorun bankanın cvc numarasından oluyormuş. sendit.com a mail attım ve benim üyeliğimde cvc numarası girişini kaldırdı Lynne Fyfe adlı bayan sağolsun. yani bu problemde mail atın çözsünler.
  • Yeni Oluştur...