microCosmo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sendit.com dan WOW almak için sipariş veriyorum ancak bir türlü olmuyor. adres veya cvv2 numarası yanlış, sipariş iptal edilmiştir diyor. daha önce hiçbir yerde sorun yaşamadım ama burda 3 satırlık adres barı var falan city yerine town yazıyor nası halledicem daha önce buradan wow almış arkadaşlar yarımdıc olabilir mi acaba?[signature][hline]Pixxor - BEDAVA Resim Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 aynı dertten muzdaripim çözümü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 cvv2 numarasi, kredi kartiyla ilgili bi sorun olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Valla ben SWG'yi Sendit'den sipariş etmiştim zamanında hiç problem çıkarmadan getirmişlerdi. Problem nedir bilmiyorum, ama bir uyarıda bulunayım: Sendit posta şirketi olarak PTT ile anlaşmalı, o yüzden paketlerinizi kapınıza getirmiyorlar, apartmanın girişine bırakıp gidiyorlar ya "Aman pakedim çalınmasın" diye başında beklemeniz gerekiyor ya da ekstra bir ücret ödeyerek özel bir kargo şirketiyle göndertmeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 cvv2 numarası istemiyor ki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Sendit, PTT ile anlaşmalı değil, eğer özel kurye veya kargoyla göndermiyorlarsa o ülkenin yerel posta servisine gönderiyorlar buda PTT oluyor. Ayrıca PTT'nin gümrük bölümünü arayarak sürekli kontrol edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 benim kartım babamınkine ekkart şeklinde. Ama sendit bankamın bilgilerimi onaylamadığını söylüyor. Herşey doğru olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bankayı ara konuş niye doğrulan mıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 arkadaşlar sorun bankanın cvc numarasından oluyormuş. sendit.com a mail attım ve benim üyeliğimde cvc numarası girişini kaldırdı Lynne Fyfe adlı bayan sağolsun. yani bu problemde mail atın çözsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar