unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 oyunu daha almadim ama yaptigim incelemelerden droid engineer olayina niyeti bozdum. battle droid uretip salayim diyorum maddi manevi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 handling mandling beni bozar. ne oyle drake ile dolasan uo bebesi gibi. soyle bi battle droid mi daha uygun sw evrenine yoksa hedehodo yaratik mi. luk skyvolkiri yanindaki yaratigi saldirtirken gordunuz mu kimseye ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bi rancor baya bi uygun oluyo sw evrenine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yaw bakiyorum da guidelere, pek oyle holey ben rebel oldum empire kaziycam diye oyniyamiycaz gibi ? yapcak pek bisi yok gibi gorunuyo ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yaw kardesim ben empire hedeflerine operasyon yapip kazimak istiyorum, at-at patlatmak istiyorum, casusluk etmek istiyorum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 CHlar yakında nerflenecekmiş sanırım.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: unity100, 10 August 2003 18:16 tarihinde demiş ki: yaw kardesim ben empire hedeflerine operasyon yapip kazimak istiyorum, at-at patlatmak istiyorum, casusluk etmek istiyorum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Rebel Themepark questlerini yap sende o zaman[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya oyle herkese ayri ayri spawn eden sanki single playmis gibi mission olmamali. dinamik bi evrende gercekten taraflar ilerleme ve gerileme kaydedebilmeli. yani bazi gezegenler tamamen rebel eline gecmeli, empire kaynak kaybetmeli filan. insallah giderek gelistirirler boyle olur.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar