anabil Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 musa eroğlu,belkısakkale,kıvırcık ali,arif sağ,tolga sağ,neşet ertaş ın tüm türkülerini bulmak istiyorum internetten hangi siteden indirebilirim varmı bi türkü aşığı ???[signature][hline]slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 http://www.turkboard.org diyip susarım.[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaşın verdiği sitede belkıs akkale dışındakilere ulaşabilirsin..belkıs akkaleye nette birtürlü ulaşamadım ben.. bu arada songül karlı,gülay ve erdal erzincanında albümlerini yüklemeni tavsiye ederim,hiçbiri tek türkülük albümler değil.. özellikle songül karlıya bak,sesi banada çok iyi gelmez fakat en hit türkü albümleri onundur bence,çok iyi parçalar seçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Senin için arşivden bi tanesini upload ettim. Türküler Sevdamız - Yıldız şifre : fistan[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar