hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evet hepsi bağlı diil birbirine sanki ben ilk aşamasını da bulamadım[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 karışık biras! ("bende orası bi muallakta kaldı")[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ohanesgiller! Kurgu müthiş ses efekleri kusursuz . Çok sevdik abi ailecek izliyoruz ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 oha bide ses efekti falan mı var qtime kurayım ben[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Öne çıkan mesajlar