porsuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaslar belki burası yeri değil ama sizlere bi konuda danışmak istedim 3gb sınırlı inteneti olan bi insan tahminen günde kaç saat wow oynayabilir yani 3gb ile kaç saat oynanabilir teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 30 gun boyunca 24 saat oynayabilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 7/24. dl yapmazsan kotayı aş(a)mazsın.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 70sa sanırım günde 2sa 20 dk oluyor levelda ole yazıyormus Hindi saolsun son anda soledi de geçmedim :)[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Alakası yok ptt son duzenlemelerden sonra oyun u downlanda sokmuor 7/24 sınırsz oynayıp aynı anda 3 gb downland yapabılırsın kendımden bılıom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 züper o zaman ay basına az kaldı hemen geciş işlemini yapam[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Silphatos, 25 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: 7/24. dl yapmazsan kotayı aş(a)mazsın. arkadaşım tam olarak anlayamadım dl ne anlama geliyor download mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 efet D own L oad demek sıkmayın canınız delı gıbı oynayın eskıden bılırım uo da 24 saat macroda bırakırdım 29 ytl bi gun olsun aasmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Delidana, 25 Kasım 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Alakası yok ptt son duzenlemelerden sonra oyun u downlanda sokmuor 7/24 sınırsz oynayıp aynı anda 3 gb downland yapabılırsın kendımden bılıom :) Sen oyun oynarken veriler nerden gelio? Ptt senin oyun oynadıını nerden bilor da kotana yansıtmıor? Lütfen bilgilendirme yaparken ufak atalım.. Wow, Uo , cs gibi oyunlar 4-5 kbps ten öte kullanmaz.. Yane 1 dkk 300kb, 1 saat 18mb, 100 saat 1.8 gb eder.. Şimdi biri atlar der o zman 4-5 kbps bağlantı ile neden oynayamıoz yada neden lag war 512/128 bağlantım war? Oyunun packet loss yemesi yane lag olması Upload hızınıza bağlıdır ve türkiyede sdsl olmadıı ve herkes Asymetric DSL kullandığı için bu normal..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 verdiğiniz bilgilerden dolayı hepinize teşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar