Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çinden PS2...

Chorap

Öne çıkan mesajlar

Daha bugün babam çinden ps2 getirdi (yeni ince modeli). Adamlar içine çipini de takmış yanında 12 tane de en populer oyunu koymus vermis babama inanilmaz bir fiyata. ben bugun kurdum gayet guzel calisti fakat menu çince :D ya pek bi sorun yok benim için zaten cd yi koyunca gayet guzel oynatiyor ama o menuyu ingilizce yapmak mumkun mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Isınmayı engellemenin yolu yok tabiki. 2-2.5 saat kullandıktan sonra makinayıa 15-30 dakka dinlendirmelisinki soğusun. Şöle bişeyde deniyebilirsin. Makinanın altına yine makina boyutlarında yada daha büyük :P mermer koyabilirsin. Makinanın ısınma süresini biraz daha uzatabilirsin böylece.[signature][hline]www.forumum.org
Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Listem
Efsane topic
Sosyal ağlarda paylaş

eheh bende başta mermer koyuyordum , sonra kaldırdım mermeri hiç bişi olmuyor 5-6 saat aralıksız oynuyorum taş gibi valla makina :D

bide mesela yarım saatte ne kadar ısınıyorsa 5-6 saat oynayıncada o kadar ısınıyor , yani max. sıcaklığına yarım saatte felan ulaşıyor ve o sıcaklığın üstüne çıkmıyor , yani bir farkı yok yarım saatle , 5-6 saat oynamak arasında.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

sony boy boy ilan verdi gazetelere slim ps2si olanlar servise getirsin ucretsiz yapacaz diye ama belli bi modeldi unuttum simdi bende hala takoz ps2 oldugundan ilgilenmemistimde. ararsaniz biraz bulursunuz slim p2 isinma falan diye[signature][hline]Oh baby you want me ?
Well you can get this lap dance here for free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...