Chorap Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Daha bugün babam çinden ps2 getirdi (yeni ince modeli). Adamlar içine çipini de takmış yanında 12 tane de en populer oyunu koymus vermis babama inanilmaz bir fiyata. ben bugun kurdum gayet guzel calisti fakat menu çince :D ya pek bi sorun yok benim için zaten cd yi koyunca gayet guzel oynatiyor ama o menuyu ingilizce yapmak mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ayarlardan yapabiliyorsun ayrica slim ise onu bi servise gotur dicemde cipli... cunku onlar fansiz oldugu icin isinip yanma gibi sorunlar olusuyomus[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Brownser'den ayarlarsın...Eğer değişmez ise (bilmiyorum EU pazarı değil ya..)senin için problem olmaz ben unuttum en son Brownser ekranını ne zaman gördüğümü.=)[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ben eski makinayı verip slim aldım , harbi baya ısınıyor ama herhangi bir sorun olmadı daha , kolay kolayda bi sorun çıkmıyor slimlerde.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Disappear, 19 Kasım 2005 05:50 tarihinde demiş ki: Ayarlardan yapabiliyorsun ayrica slim ise onu bi servise gotur dicemde cipli... cunku onlar fansiz oldugu icin isinip yanma gibi sorunlar olusuyomus nasıl yani??[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende anlamadim adamlar onu düşünmemiş mi yani? peki bu ısınma problemi için ne yapmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Isınmayı engellemenin yolu yok tabiki. 2-2.5 saat kullandıktan sonra makinayıa 15-30 dakka dinlendirmelisinki soğusun. Şöle bişeyde deniyebilirsin. Makinanın altına yine makina boyutlarında yada daha büyük :P mermer koyabilirsin. Makinanın ısınma süresini biraz daha uzatabilirsin böylece.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eheh bende başta mermer koyuyordum , sonra kaldırdım mermeri hiç bişi olmuyor 5-6 saat aralıksız oynuyorum taş gibi valla makina :D bide mesela yarım saatte ne kadar ısınıyorsa 5-6 saat oynayıncada o kadar ısınıyor , yani max. sıcaklığına yarım saatte felan ulaşıyor ve o sıcaklığın üstüne çıkmıyor , yani bir farkı yok yarım saatle , 5-6 saat oynamak arasında.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 metal gear solid 3 oynarken. the end'i öldürmek için saat10dan sabah ezanına kadar oynadım bi halt olmadı. hard'da tek bir bölümde the end'i o kadar sürede öldürebildim. ölüp yenden başlamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Chorap, 19 Kasım 2005 02:23 tarihinde demiş ki: inanilmaz bir fiyata. Ne kadara geldi acaba ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sony boy boy ilan verdi gazetelere slim ps2si olanlar servise getirsin ucretsiz yapacaz diye ama belli bi modeldi unuttum simdi bende hala takoz ps2 oldugundan ilgilenmemistimde. ararsaniz biraz bulursunuz slim p2 isinma falan diye[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar