fiona Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 http://www.yorumcu.com/mtour/pyramids/ arkadaşlar tarih dersinde bugün hoca bahsetti biraz çok meraklıyımdır bu konularda hemen arattım google dan ve bi site buldum.ilk defa gördüm bi piramidin içini ve bununla birlikte bunları da öğrendim. Gize'deki üç piramit aralarinda bir Pitagor üçgeni olacak sekilde düzenlenmislerdir.Bu üçgenin kenarlarinin birbirlerine göre orani 3:4:5'dir. * Büyük Piramitin tabininin yüzeyi,anitin yarisinin iki katina bölündügünde pi=3,14 sayisi elde edilir. * Büyük Piramitin dört yüzeyinin toplam yüzölçümü,piramit yüksekliginin karesine esittir. * Büyük Piramit,dünyanin kara kitlesinin merkezinde yer aliyor. * Büyük Piramit,dört ana yöne göre düzenlenerek insa edilmistir. ya nası ya hangi güç yapar bunları siz de bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sana Eric Von Dankien 'in "Tanrıların Arabaları" kitabını okumanı tavsiye ederim.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up..
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 anitin yarisinin iki katina: Bu zaten anitin yüksekliğine eşit olur. Neden yarısının iki katı diyosun? Dünyanın kara kütlesi ne?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Uzaylılar yapmıştı işte,bilmiyomuydun sen? :p
fiona Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 http://www.kotuvepis.com/piramitler/piramitler.htm ben demiyorum bu adres dio[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 piramitler bence tamamen insan yapisidir,dunyada akilli irk biz oluyoruz baska kim yapabilir ki kediler yapmis olamaz ya[signature][hline]Hayat dedigin nedir ki arkadas... [Bu mesaj pegasus_end tarafından 23 Kasım 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Uzaylılar yaptı ya, o çağda mısırlıların bile onu yapması sıkar. hatta şu anda bile yapmak kasar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 termitler inşaa etti.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up..
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 uzaylilar nasi yapti hep boyle bi iddaa var ama gemiden inip gelin bi el atinda sunu yapalim mi dediler yada gemiden ip sarkitip bloklari ust uste mi koydular,hisss onlar uzayli yapar fazla konusma bakayim,bu arada bizde uzayliyiz bizde uzayda yasiyoruz eger boyle bi yaklasimla bakarsak evet uzaylilar yapti[signature][hline]Hayat dedigin nedir ki arkadas...
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Firefox umu cokertti[signature][hline]Bal adam...
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @pegasus: Uzaylılar en mantıklı açıklama. Çünkü teknoloji var. İnsanlar yapamaz bence. Şu anda bile öyle bi düzen kuramazlar. Onlar da yapmadıysa kimler yaptı?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hz. yusuf inşaa ettirdi.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum.
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yav belki yapiliydi belki insanliktan onceki uygarliklardan kalma belki bizim sonumuzda yaptigimiz seylere yeniler aa kim yapti diyecek,o yuzden emege saygi,bunun yapilis belgeselinide ayrica tv de gormustum,toprak kaydirma sistemiyle yapiliyor,bos bi vaktimde ayrintilariyla yazarim suan hic icimden gelmiyor kusura bakmayin lutfen[signature][hline]Hayat dedigin nedir ki arkadas...
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 İyi de onlardan önce yokmuş. Her firavunun zamanında onlar için mezar olarak yapıldı. Yalan tarih mi yazmışlar yani?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 unutma ki her uygarlik kendini ustun gostermek ister!!![signature][hline]Hayat dedigin nedir ki arkadas...
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Peki firavunlar o ortadaki odayı nasıl bulup da cesetlerini ve hazineleri atmışlar. Bizim şimdiki bilimadamlarımız bile kayboluyo onların içinde.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Nilepez sen o dediğim kitabı okudun mu?[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up..
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bizimde hoca söyledi. bir piramitte karaların ve denizlerin birleştiği bir noktada yapılmış.[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Sabrina, 23 Kasım 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Nilepez sen o dediğim kitabı okudun mu? Hayır ama uzaylılarla ilgilenirim. Onu da okuyacaktım ama bazı saçma şeyler olduğunu duymuştum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bence oku gerçekten mantıklı şeyşer de var."Olamaz" diyemiosun.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up..
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bi ara okurum :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 onlarin ne kadar denedigini bilmiyoruz belki yuz yillar boyunca denediler ve bulan biri cikti o zamanlar etik anlayis yoktu sal iceri birini biri cikmassa salla otekini gibisinden[signature][hline]Hayat dedigin nedir ki arkadas...
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Evet bende piramitlere hayran olurum aşırı bi hesapla yapılmış ve gizemini hala çözemiyolar... Bence uzaylılar veya dünyada daha önceden yaşamış daha sonradan terketmiş yüksek bir uygarlık tarafından yapıldı... (Mars ta bir yüz şekli varmış aynı sfenks in suratına benziyomuş bi ara bayağı konuşulmuştu) said: fiona, 23 Kasım 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Gize'deki üç piramit aralarinda bir Pitagor üçgeni olacak sekilde düzenlenmislerdir.Bu üçgenin kenarlarinin birbirlerine göre orani 3:4:5'dir. Pisagor olabilirmi yoksa pitagor diye ayrı bişiymi var?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Pisagor olabilirmi yoksa pitagor diye ayrı bişiymi var? bence o pisagor olacak[signature][hline]Hayat dedigin nedir ki arkadas...
Öne çıkan mesajlar