Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soğuk algınlığını atlatmanın en kısa yolu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öncelikle doktora gitmen gerek çünkü hastalığına neyin sebep olduğunu bilmeden tedavi de edilemezsin.

bu ağrılar, sıkıntılar felan vücudunun, sana hasta olduğunu anlatma yolu. tylolhot türü ilaçlar sadece bu semptomlarını biraz giderir, hastalığını ise tedavi etmez.

evet bu tür ilaçlar genelde uyuşukluk yapar.

aslında hepsinin başka olmakla beraber bu tylolhot 12 yaş altında doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalıdır. yaşını yazmamışsın.

ayrıntı olarak içindeki maddelere karşı hassasiyetiniz varsa kullanmamalısınız. başka bazı ilaçları almış, alıyor veya alacaksanız doktora sormadan kullanmamalısınız. bi de bu ilaçla alkol almamak gerekiyor.

genel olarak da şunu söyliyim, böyle hasta olunca doktora gidilmediğinden hem gereksiz ilaç tüketimi ve ilaçlara bağlı sorunlar oluyor hem de bazı mikroplara bağlı ilerki yaşlarda ciddi sorunlar yaşanıyor. bu tür hastalıklara da hemen hemen sadece bizim gibi geri kalmış ülkelerde rastlanıyor. nedenleri ise çok basit, hasta olunca doktora gitmek yerine ilaç almamamız. e tabi eczanelerinde kafadan ilaç satılan her ülkenin insanları tehdit altındadır!

sağlık ocaklarında muayene 8.5 ytl diye biliyorum. daha ne olsun ?
Mesaj tarihi:
ya hayır takatim olsa gidecek gideyimde eminim doktora gitmem için harcıcam 2 saat beni 2 haftada daha çivilicek yatağıma... belli yani soğuk algınlığı.. tüm belirtiler uyuyo..

zaten hava iğrenç, hastaneler ne haldedir bilmiyom, bide istanbul burası kalabalık falandır.. ailemin yanındada diilimki anasını sattim öğrenci evi..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]
tik tak listen
most beautiful songs are played...
  • Yeni Oluştur...