AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: RoCkEfELeBrother, 24 Kasım 2005 12:01 tarihinde demiş ki: arkadaslar dupe yapanlar bı bakıma kar edıyor dusunun adam shell dupelıo ustune gıyıyo o sıra np kasıo gercek itemler gitmedıi için dupeler sılınse bıle tekrar yapma sansı var bu yuzden gm ler dupeyı engeleyene kadar ıtem sılınmesı çözüm deil ve daha sı dupe itemler ile yani o hayvani itemler ile kastığı onca np de yanına kar kalıyor....[signature][hline]Knight Epire vazgeçilmez bir yaşam biçimi...
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 2 Adet shard +8 hala in host de duruyor.. 1 tane shard aldım +1 Dupeledim... O bir shardan +8 yaptım geriye kalan 12 shard +7 sildim!!!!! Tekrar bir shard +1 aldım aynı yontemi onada yaptım.. paşar gibi duruyor. Dipnot:Bunları ne satarım nede kullanırım ben bir mage'yim. Silnmesini merakla bekliyorum... :D
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Buyurun buradan Yakın Hadi bakalım...[signature][hline]Knight Epire vazgeçilmez bir yaşam biçimi...
troy_turk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 madem satmıcan kullanmıcan nıye dupeledın[signature][hline]clan:karizma lvl:62 name:thesinsinner
Öne çıkan mesajlar