carrier Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 beyler bide ares 1 blackwinds yani normalde Gm ama bu adam deil geldi maradonda pm attı sorun war mı dedi oyunla ilgili ben dedim oyunla ilgili bi sorun yok dedim yardımcı olabilecegim bi şey war mı dedi bana dedim yok ama sonra dedi raptor + kaç dedi bende +3 istersen +7 yapayım dedi ya bende heyecanlandım gm nin böyle demesi beni veronicanın oraya çagırdı trade attı bana bende raptoru verdim dedi sen burda bekle gelicem dedi ben bekle meye başladım adamda blackwinds humandı üzerinde bi bok yok sonra shouttan yazdım gm nerdesin diye sonra bi asasin geldi gm senden bişeyler aldımı diye evet dedim +3 raptor aldı o asasinde bende shard verdim dedi adam 61 level di walla anlamadım arkadaşlar bu olayla ilgili bilgisi olan mesaj yazsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 biri söylemişti dün ama olsun konu güncellemek gidi oldu kimse kanmasın arkadaşlar[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmDAtHLon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 abı yuh dıyom baska bısey demıyorum sımdı ben _blackwinds_ dıye adam acım gelım aynı seyı yapım yapmayın beyler bu kadar kolay ınanmayın bu sahtekarlara gercek gm boyle bısey yapmaz zzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Nick: ::Necromania:: Server : Ares ( Bırakmam abı ben aresı :) ) Np: Daha yok Karus lvl: 54 ( 2. hafta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 adam sizi bi güzel kandırmış noolcak vermeyin öyle tanımadıklarınıza ispatlamasını isteyin mesela notice felan geçsin tam o anda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bende gördüm çırıl çıplak rogue idi ama omuydu bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carrier Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bak dostum nick tam olarak böyleydi blackwinds aynı böyleydi ne bi nokta nedebi işaret vardı isterseniz screenshot'ını göndereyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 biackwinds yapmistir ismini ''i'' ile sizde sazanlar atlamissiniz tabi... k2 nin bu kadar yardim sever olamiyacagini dusunemedinizmi...[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aradaki farkı dün biri açıkladı BLACKWINDS değil BIACKWINDS yani (l) harfi yerine büyük I kullanıyor[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 b den sonraki L yerine büyük ı yapınca gerçeğinin aynısı duruyo[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 geçmiş olsun fena olmuş[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yazık bu kadar basit hatalar yapmayın,kimseye inanmayın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troy_turk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya hackshıeld calısmıyo bende hayırdır serverda yıne sorunmu var yoksa bu kes turktelkommu sıctı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carrier Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yani soguk su içeyim raptorun üstüne öyle mi a.q bu oyunun en sonunda bi masterı göremiyecem galiba :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aradaki farkı dün biri açıkladı BLACKWINDS değil BIACKWINDS arkadaş bana söylemişti ona dayanarak eminim demiştim belki gözünden kaçmıstır hiçbir fikrim yok ama bende gördüm ama dikkat etmedim olabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carrier Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Gm geçen söyledi oyunda hiç bir sorun yok bütün bunların sorumlusus türktelekom dış hatlarında sorun war mış diyodu gm yani oyunda bişey yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Serhatım raptor senin köpeğin olsun , gider dm keser çıkarırım sana 1 tane sorun mu ?[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carrier Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 eywallah hacım saol ya benim olsa sorun deil arkadaşındı ben ona ne diyecem ama opiçe öyle küfür edecemki sinirinden aglayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar