Frasier Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Arkadaşlar Pakistan depreminden sonra yapmış olduğum bir flash'ı sizlerle paylaşmak istiyorum. Aradan zaman geçti ama burada konu açmayı unutmuşum. bu görüntüleri buldum ve flash olarak hazırladım. Yani bir kaç yıl önce bizim görüntülerimizin güncellenmiş hali gibi... izlemek isteyenler :Buyrun[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 gg 2pac misin ?[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ellerıne saglık guzel hazırlamıssın[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 güzel![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Öne çıkan mesajlar