Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bel fıtığı ameliyatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar arama yaptım ama ameliyat olayına kafam takıldı. Babama ameliyat ol demişler ama bana herhangi bir bilgi vermedi nesi war durumu ne die bu yüzden korkmaya başladım acaba ameliyatlar nası oluyor? bu ameliyatı olan varmı aranızda yada tanıdığınız biri rsiki varmıdır? şimdiden teşekkürler[signature][hline]
Mesaj tarihi:
benim babam geçirdi bu ameliyatı 1 sene falan oluyor.
ben de korkmuştum baştan ama pek korkulcak bir şey yok.
artık tıp gelişti, kötü sonuclar çok çok düşük yüzdelerde.
gerçi ameliyat oldu gene ağrıları oluyo arada ama...
Mesaj tarihi:
1. ağızdan doktoruna sormayı deneseydin keşke. bildiğim kadarıyla zorunlu olmadıkça yapılmayan bir ameliyat fıtık ameliyatı, genelde fizik tedavi yoluyla rahatlatma tercih ediliyor sanıyorum. yine de doktoruna sorsan çok daha iyi olur.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Mesaj tarihi:
şundan soruyorum,
eğer bacaklardan herhangi birinde ağrı , sızı ve hatta güç kaybı gibi birşey var ise olay son aşamada demektir ameliyat biraz riskli olabilir.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
said:
paspatur, 25 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki:
şundan soruyorum,
eğer bacaklardan herhangi birinde ağrı , sızı ve hatta güç kaybı gibi birşey var ise olay son aşamada demektir ameliyat biraz riskli olabilir.

nası yani abi korkutma adamı zati bi ağlamaklıyım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sakin ol yahu,korkulacak bişi yok...
ben risk derken ameliyatı kastetmedim olay riskli hale gelmiş olabilir amelyat olması gerekir demek istedim.

Doktor değilim ama çevremde çoK yaşadım fıtık olayı.Amelyattan sonra prblm olmuyo genelde...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
çok teşekkür ederim walla son kez bişi demediğinde babamı yoğun bakıma almışlardı o yüzden korkuyorum artık böle doktor lafı geçince tekrar teşekkürler[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...