wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaşlar arama yaptım ama ameliyat olayına kafam takıldı. Babama ameliyat ol demişler ama bana herhangi bir bilgi vermedi nesi war durumu ne die bu yüzden korkmaya başladım acaba ameliyatlar nası oluyor? bu ameliyatı olan varmı aranızda yada tanıdığınız biri rsiki varmıdır? şimdiden teşekkürler[signature][hline]
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bacaklarda problem var mı?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evet babam eskiden futbolcuymuş okur oynar çalışırmış son 3 yıldır sporun s sini yapmıyor(yapamıyor:()[signature][hline]
taz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 benim babam geçirdi bu ameliyatı 1 sene falan oluyor. ben de korkmuştum baştan ama pek korkulcak bir şey yok. artık tıp gelişti, kötü sonuclar çok çok düşük yüzdelerde. gerçi ameliyat oldu gene ağrıları oluyo arada ama...
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 1. ağızdan doktoruna sormayı deneseydin keşke. bildiğim kadarıyla zorunlu olmadıkça yapılmayan bir ameliyat fıtık ameliyatı, genelde fizik tedavi yoluyla rahatlatma tercih ediliyor sanıyorum. yine de doktoruna sorsan çok daha iyi olur.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 şundan soruyorum, eğer bacaklardan herhangi birinde ağrı , sızı ve hatta güç kaybı gibi birşey var ise olay son aşamada demektir ameliyat biraz riskli olabilir.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sorun orda ya yapamıyorum soramıyorum ama abimin aklına yatmış babam sabah anneme söylerken duydum[signature][hline]
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 şöyle diyim 100 metre yürüyor sonra yürüyemiyor, az oturuyor sonra gene yürüyor ama dinlenmeden yapamıyor :([signature][hline]
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hoca bak burası işinize yarar (özellikle benim yazdıklarım)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: paspatur, 25 Kasım 2005 13:11 tarihinde demiş ki: şundan soruyorum, eğer bacaklardan herhangi birinde ağrı , sızı ve hatta güç kaybı gibi birşey var ise olay son aşamada demektir ameliyat biraz riskli olabilir. nası yani abi korkutma adamı zati bi ağlamaklıyım[signature][hline]
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 topiği açarken söylemiştim okudum daha önce onları ama işte ameliyatla pek bişi yazmamış risk misk olarak[signature][hline]
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sakin ol yahu,korkulacak bişi yok... ben risk derken ameliyatı kastetmedim olay riskli hale gelmiş olabilir amelyat olması gerekir demek istedim. Doktor değilim ama çevremde çoK yaşadım fıtık olayı.Amelyattan sonra prblm olmuyo genelde...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çok teşekkür ederim walla son kez bişi demediğinde babamı yoğun bakıma almışlardı o yüzden korkuyorum artık böle doktor lafı geçince tekrar teşekkürler[signature][hline]
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 la bu babalar niy böle yapıyo... bizimki de öle neyse geçmiş olsun;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sölemesler ardından hastanedeydim derler. te allam hepsi aynı.. geçmiş olsun.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yaw ne biliyim hiç bişi söylemiyor soruncada kızıyor bende doğal olarak korkuyorum teşekkürler içimi rahatlattığınız için...[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar