2pac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 http://www.ekincaglar.com/coin/flash-tr.html cok acıklı bakmadım daha önce acıldımı diye haberiniz olsun[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Etkileyici fotoğraflar.....[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Tek kelime ile Mükemmel, izlerken gerçekten tüylerim diken diken oldu....[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hayat zor.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 of of dertler bitmez bi çözüm bulmak çok zor[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hala umutları var kimden?İnsanlardan mı?Çok beklicekler...[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim? White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hayat gerçekten bazı insanlar için zor.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 :([signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: slayer77, 03 Ağustos 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Hala umutları var kimden?İnsanlardan mı?Çok beklicekler... İşte senin gibi böyle binlerce veya milyonlarca insan düşünse, hayatta onlar iyi gün yüzü göremiyecekler. Diğerleri yardım etmiyor diye sende etmiyeceksin diye birşey yok, elinden geldiği kadarıyla yardımda bulunsan neler olur bi düşün. Sen yardım edicen ben ve diğerleri böyle herkez yardım etse işte o zaman düzelicek bu durum. Bir daha da böyle durumla karşılaşılmayacak... Ama ne yazık ki böyle düşünen insan çok çok az[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Ağustos 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu benim düşüncem değil bu bazı insanların ki insan bile denmiyor onların düşüncesi.Bende isterim böle bişeyin olmamasına ama şu anda yardım edecek bi durumum yok 18 yaşında bi kişi nekadar yardım edebilirki ama varsa elimden gelen herşeyide yaparım.İşin ilginç tarafı mı desem iğrenç taraf mı desem bunları bu hale getiren insalar onlara yardım ediyor neden acaba?İnsanların gözüne girmek için mi yoksa yaptıklarında çok pişman olup onlara bu şekilde özür dilemek için mi?[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim? White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 İşte bu da dünyadaki kısır döngü gerçekten...[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Janitschar, 03 Ağustos 2005 19:06 tarihinde demiş ki: İşte bu da dünyadaki kısır döngü gerçekten... ne yapabileceksin Janit kapitalist sistemin en doğal sonucu buydu bunu bilmemen hata. ''güçlü olan hayatta kalır zayıf olanlar gen havuzundan cekilerek asimile olur'' bize bunu lise ve orta okul sıralarında asılayan bir sistemden kalmıs birde yardım mı bekliyosun sana sunu diyim aynı sey bize olsa bi Allahın kulu kalkıpta babasının hayrına yardım etmez[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Birilerinin kazanmaları icin,bazılarının kaybetmesi şart[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Niye Fallen? niye şahsen ben yardım ediyorum. Allahın bi kulu değilmiyim ben? Güçlü olan zayıfı ezer? bence ezemez zayıf istemediği sürece... Benim görüşüm bu.[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Janitschar, 03 Ağustos 2005 19:19 tarihinde demiş ki: Niye Fallen? niye şahsen ben yardım ediyorum. Allahın bi kulu değilmiyim ben? Güçlü olan zayıfı ezer? bence ezemez zayıf istemediği sürece... Benim görüşüm bu. eah afedersinde zayıf istemediği sürece diye bi olay yok burada saçmalık olmuş biraz.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Benim prensiplerim de var.[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Janitschar bende elimden geldiğince yardım ederim ama sonucta o insanlardan once kendi insanlarımız var o kadar yardım edilmesi gerekiyorsa bir doğuya gidip gezmenizi öneririm[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 O zmn dunyanın butun kaynakları ınsanlara eşit bolunsun.Afrikadakı aclar ıcın kendı hayat standartlarının dusurulmesını onların cektıklerı acıların bı kısmını cekmeye razı olucak mısın ?[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Abi doğu da hiç birşey yok o kadar gittim mis gibi yaşıyorlar. Hatta senden benden iyi yaşıyanlar var. O kadar köy gezdim doğu da tarlasının kenarında mercedesi bmw si olan adam(ları) gördüm. Biraz geniş açılı bakmak lazım olaya bana göre... Edit: Razıyım AMO ne olucak fakir yaşasam? Bir yerim eksilmez bence, elindekilerle yetinmesini bilmek lazım...[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Ağustos 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cok guselmıs cıdden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Janitschar, 03 Ağustos 2005 19:24 tarihinde demiş ki: Abi doğu da hiç birşey yok o kadar gittim mis gibi yaşıyorlar. Hatta senden benden iyi yaşıyanlar var. O kadar köy gezdim doğu da tarlasının kenarında mercedesi bmw si olan adam(ları) gördüm. Biraz geniş açılı bakmak lazım olaya bana göre... iyide ondan etnik koken meselesi var dimi yada göçler guzelim istanbulu batırdılar suc oranı sırf bu insanlar eğitimsizlik olanaksızlık yuzunden artmakta geniş açılı bakmak lazım dimi?[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bizim karnımızı tok refah duzeyımızı gorece ii yapan onların ac sefil olmaları Cunku dunyadaki kaynaklar sınırlı.butun ekonomik ve siyasi mucadeler de bunun paylasımına dair ztn[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 İşte o eğitim meselesine hiç değinmem, en sinir noktadır. Devlet düşünücek onları ki sen ve diğerleri iyi bi eğitim alabilesin[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 İktisatta dunya uzerinde ez az bulunan en değerli materyaldir diye bi önerme geçer. Eğer ki onlar da bizim refah seviyemize gelseler biz ne halde olcaz dusundun mu? Yada milli kaynakları bu kadar az olan bir yere neden parazit muamelesiyle yardım ediceksin ? Bunu anlayamıyorum artık insanlık yada mantık yok herkez kendi kuyruğunu kurtarmanın peşinde. Ya neden elin yam yamına yardım ediyim ki iki jenerik fotografı yuzunden solesene bana. Bu kadar duygusal olmayın. Acımayın acınacak hale dusersiniz.[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Acıyorum ve sadece elimde olduğu kadarı ile yardım etmeye çalışıyorum ki bana göre doğru yapıyorum kim ne derse desin. Yardım etmek insanı acınacak hale düşürmez.[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Ağustos 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar