hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 boş olmak içimde bir boşluk var şuanda bir amacım yok. ne bir amacım nede bir dileğim. zamanında hoşlandığım kız görüşmek istemediğini söyledi onunda tesiri var biraz ama çok değil. bilmiyorum çok amaçsızca yaşıyorum ayrıca okul. okulda sürekli olarak sınav oluyoruz 1. sınavlar bitmeden 2.sınavlar başlıyor doğal olarak yoruluyor insan. arada onlara çalışıyorum ama isteksizce.. öyle ahım şahım notlar da almıyorum zaten sadece o günü yaşyorum ötesi yada berisi yok ne yapmak istediğim bişey ne de bir amaç bilmiyorum ne yapmalıyım bunları niye yazdım onuda bilmiyorum[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bendede waziyet aynı dun kız arkadaşım s.ktir çektiinden beri hayatta ne bi amacım nede başka bişe kaldı olece yapayanlız kaldım ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Çıkın bi hava alın. Gidin galatada balık tutun (bana bayagı iyi gelio) sonra bi kapalı çarşı yapın. Gidin eminönünde güvercinlere yem atın. İyice bi insanların içine karışın iyi gelir.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sizin gibiler yüzünden bu ülke hatta bu dünya böyle :-) diye giriş yaparsak olmaz. boş olma kendine mutlak bişiler bul her saniye kendini sorgula bu ülke için ne yapabilirim. Niye yapmalıyım sorusunu sorma boyle boş olursun işte.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bir saniye yeter sikintinin gecmesine hayat oyle hos garip bisey ki ruh halinin degismesi saniyeleri almiyo o yuzden birak duygularini olduklari gibi hisset,elbet bitecek umutsuzluklar,mutsuzluklar her sey degisiyor,tabi bu yazdiklarim mutlu anlarin icinde gecerli,her mutluluk aciya her aci mutluluga gebedir...[signature][hline]Gelirken merhaba demedim,giderken de benden elveda bekleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Davion, 24 Kasım 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Çıkın bi hava alın. Gidin galatada balık tutun (bana bayagı iyi gelio) sonra bi kapalı çarşı yapın. Gidin eminönünde güvercinlere yem atın. İyice bi insanların içine karışın iyi gelir. girmişken hala bi etkisi olmazsa atlayın bitsin yavvv.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 don't ask what you can do for your country ask what your country can do for you demiş mustaine zamanında hey gidi.. bazen sıkılmak, boş durmak iyidir. beynin rahatlamaya ihtiyacı var, hep stres, hep plan-program olmaz ki..ilerde çok daha yoğun çalışıcaz, boş ve sıkıntılı olduğumuz günleri arıycaz, çok takma kafana geçer yani :)[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 az once beni boşayan kız aradı aşkım didim ***ne aşkı ya nedion sen***didi artık benim derdim yok O bi hiç bu andan itibaren tamamen kendim için çabalıcam beni sewmieni ben 2xsewmem kahrolsun okul:) neşe heycan sewinç ONLİNE !!!!... [Bu mesaj death_cuk tarafından 24 Kasım 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 benim amacım var ama acı veriyor[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aslında o acıdan kaçmak yerine üstüne gitsek belki kurtulma yolumuz doğabilir...[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 -oglum hayat felsefen nedir ? -bugunu yasamak sallayın gitsin bea :D[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bu kotu zamanlarında sevdıgın seylerle ugras bıraz ne bılıyım dostlarınla eglen beraber ol onlarla(solemesı kolay tabıı...) ben hep ole yapıyorum.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Boşluk hayatın bize zoraki getirilerinden oluyor Her sabah okula gitmek veya herkes gibi giyinmek yada herkes gibi aynı amaçlar peşinde koşmak Kısacası sürünün bir parçası olmak bizi bir an mutlu etsede boşluğa sürüklüyor Hep aynı şeyler üzerine gidersek tekdüze bir dünya olucak Herkes farklı şeyler peşinde koşarsa ne bileyim git ogün balık tut bak daha değişik birşey kendini boş hissetmessin Seni sevmeyeni sende sevme...[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: hergele, 25 Kasım 2005 13:39 tarihinde demiş ki: Seni sevmeyeni sende sevme... artık böyle yapıyorum zaten[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ve farklı olmaya çalış nede olsa bu dünyaya bi kere geldik (Farklı derken budist ol satanist ol demiyorum) seni sevmeyene değer vme zaten herkes eşit sevmek sevmemek herkesin elinde ve herşey karşılıklı[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Böyle devam et en iyisi bu gününü yaşayacaksın hiçbişeye takmayacaksın[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bugünü yaşamak tamam da bugünü de dolu dolu yaşamıyorumki[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Hergün dolu yaşanmaz zaten =) O gün olan hiçbişeye takmıcaksın işte hayat odur =) ertesi günü düşünmeyeceksin.[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ne yap biliyonmu hiç yapmadığın şeyleri Sabah gazeteni güzel bi kahveyle oku Git sahil kenarına sigaranı al çayını al otur müzik dinle Balık tut Kendini çarşıya at dolaş gez etrafın tadını çıkar Şehrin hiç gitmediğin yerlerine git Bir kafeye otur ama halk kafesi olsun her tipten insan olsun onlarla sohbet et böylece farklı ortamlar görürsün Sohbetibol bi arkadaşını al yanına hayat üzerine konuş kafa dağıt Günün yarısı geçti bile diğer yarısınıda doldurmak senin elinde[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar