tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 walla pilacirizm milacirizm biktik artik ozellikle bilkent orencileri olarak arkadaslar burda essaylerimizi paylassak hatta biu site acsak ???? zufer olmasmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 olmaz :D hangi kurdasın. ben de bilkent hazırlıkdayım. o essaylerin allah belasını versin süper essay yazardım şimdi türkçe komposizyonu bile elim titreye titreye yazıom. aşırı ayrıntı yapıolar sonra da konunun derinine inmeyin felsefe yapmanıza gerek yok yüzeysel yazın diolar adamı bozuolar[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 vallaha iyi olur da ben üşenirim yani yazdığım essay'i buraya geçirip paylaşmaya =p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar