capital Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaşlar 3-4 gündür oyuna girmemiştim az önce denedim "loading information" bölümünde %10 a kadar yükledikten sonra "knightonline.exe bir sorunla karşılaştı kapatılması grekiyor" mesajı veriyor defalarca denedim hep aynı çözümünü bilen var mı? teşekkürler.[signature][hline]Nick:istar_han Job:ice mage Level:52 Nation:El-morad Clan: GOKTURKS Server:Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 oyunu uninstall et tekrar yükle umarum setup dosyası duruyodur[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 2 inci servera gir sonra select char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya information 10 da takilmasi premium un son gunu ise de oluo premium varsa son gunse ondandir[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yükledim ama düzelmedi:(((([signature][hline]Nick:istar_han Job:ice mage Level:52 Nation:El-morad Clan: GOKTURKS Server:Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 premiumun son gunu ıse oyle sorunlar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 oyunu silip yeniden yükle ve patch leri yükle sorun varsa düzelmesi lazım..[signature][hline] Shadow Knight 6x 1xx k NP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ewet 2. ve 3. server lara gir sonra istersen selecet char yapıp 1 e geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar