NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet arkadaslar herkesin bildigi gibi yeni server bugün acildi (cok sükür) peki herkes bu oyundan bi sekilde sikayetci iken ve ortada yeni oyunlar varken silkroad dark and light gibi neden hala herkes yeni servera gecipte orada lvl kasma pesinde? Not:Sane ne gibi anlamzsiz post atacaklardan hic atmamalari önemle rica olunur...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sanane =D[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sanane sen git lvl kas :D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Marl0_on, 24 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki: sanane =D ^ :@ sonra adamlar KO bölümüne gülmek icin giriyoruz diye topic acinca kizionuz...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Kasım 2005 23:45 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 24 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki: sanane =D ^ :@ sonra adamlar KO bölümüne gülmek icin giriyoruz diye topic acinca kizionuz... =([signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Evet arkadaslar herkesin bildigi gibi yeni server bugün acildi (cok sükür) peki herkes bu oyundan bi sekilde sikayetci iken ve ortada yeni oyunlar varken silkroad dark and light gibi neden hala herkes yeni servera gecipte orada lvl kasma pesinde? Not:Sane ne gibi anlamzsiz post atacaklardan hic atmamalari önemle rica olunur... Ujiom bu şeye benzedi , köy şehrinden aradığını bulamayıp taşı toprağı altındır deyip istanbula göç etmek beramus ilk açıldığında bi sürü kişi beramusa geçmişti , ne değişti ? hiç bişey hatta daha beter oldu beramus rezalet bi server oldu olympiada öyle olcak merak etme[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 24 Kasım 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yo info ben rezalet olacagidan eminim zaten sadece neden diye merak ettim :)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 [spo1=buyrun : )][/spo][signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: NightHunter666, 24 Kasım 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Evet arkadaslar herkesin bildigi gibi yeni server bugün acildi (cok sükür) peki herkes bu oyundan bi sekilde sikayetci iken ve ortada yeni oyunlar varken silkroad dark and light gibi neden hala herkes yeni servera gecipte orada lvl kasma pesinde? Not:Sane ne gibi anlamzsiz post atacaklardan hic atmamalari önemle rica olunur... Çok haklısın. Dupeymiş skillbugmış, allybug mış, clanbug mış, kosp muş, koxp muş oyunun oynanıcak bana göre hiç bi tarafı kalmadı. Yeni server açarak boşuna masrafa girdiler bence. Bütün hakkıyla oynayanlar bu oyunu bırakır ve ortalığı hileciler kasıp kavurur. Cz de 25k hp ile ben sana 2k vurdum sen bana 5 k vurdun muhabbeti yapar dururlar...[signature][hline]Server: Diez Nick: _AxeL_ LvL: 55 Clan: şu an yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 charim 2 lvl oldu dc oldum :-)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 XD [spo1=-.-][/spo][signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ahaha mage mi actiniz ? xD[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ahhahaha belasiniz olm siz bela bi de mage acmishlar gidipte asadasadasad biriniz ice biriniz fire olun lvling icin bari 60+ olunca biriniz paper biriniz light/ice olsun czde akin anasini satayim 1up 2up misali :D:D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 beyazency nin orda ne isi var ? :O[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gerçektende çok dikkat çekmiş :D One ölee[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o adam cypher da ii bi sindi[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Burada neden sizce 100 lerce topic açıldı çıldırdı millet? Ares Diez gibi oturmuş serverlerde umduğunu bulamayanların orada kral olacağını sanmasından... Ama yanılıyorlar. Çok basit bir örnek ile açıklayacağım Ebayde Ares'te lvl 65 bir char en kötü 650-750 dolar/1500 doları bulabilecek fiyatlara kadar çıkıyor. Cyber'da yepyeni bir server olmasına rağmen yani yüksek bir chara sahip olmak çok harika bir şey iken: 250-350 dolar/ Hatta 150 dolara bile bulunuyor. Dupenin yoğunluğu macronun farkedilmemesi bu fiyatları etkiliyor...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hah, spell i cast edene kadar zaten öldürüyorlar worm' u.. Level 2 oldum bıraktım. Ha bi de kekurikekukaka ya saldırırken 80 kişinin arasından bana vurdu. O da ayrı bi tartışma konusu.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sanırım adam zamanla yarışıyor :D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu arada forra su michael_16'ya bi pm atin eger adam türk deilse nicklerinin sonuna numara koyan tek ülke olmadigimiz icin mutlu olacam :-)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ozendim yaf bende gircem priest acmistim xD[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu topici aslinda bosuna actim biliyorum bu soruyu yanitlamasi gereken arkadaslarin hepsi su and cilginlar gibi lvl kasio :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 evet ujio ne mageci olucam ben? söle bakim?[signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D:D:D:D ne olacagini sen daha ii biliosun ;-)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yada, AAAAAYYYYYYYZZZZZZZZZZ. XD[signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar