Voys Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hergün yıkanırsan 1 hafta sonra kepek kalmaz. bide şampuan değiştirme, bi tane bul sürekli onu kullan. geçmiosada eczanede ufak kutularda özel ilaçlar var. 3 günde geçirio onlarda[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 suların kirecinden de olabilir[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 5-6 yıldır kepek problemim var. 1,5 önce jöle kullanmaya başladım. Bi daha kepek oluşmadı. Saçımda jöle yokken bile kepek olmuyodu. Jöleyi 1-2 ay önce bıraktım. Ve yavaş yavaş yine kafam kepeklenmeye başladı. Bence en iyi çözüm saç jölesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Zetion diye bi şampuan vardı eczanede satılıyor onu kullan kullanma talimatı yazıyor..talimata göre kullanırsan 2 banyoda bitiyor kepek olayı tavsiye ederim..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar