Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ares1 de lag vardı charım moradonda idi ,lufersona geçeyim dedim ,gate ' te dc oldum oyuna tekrar girdigimde çıplaktım ve inn hostessin orda çıktım bir baksamki yanımda.... [spo1=:O][/spo] Charım dupe oldu anlicanız napçam bilmiyorum yardımcı olun [signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior[Bu mesaj Informer tarafından 24 Kasım 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 infomer yok yaw 2 resim arasindaki 5 farki bul :D:D:D:D[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 acı bi durum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 (espri) zuahahha keske demeseydin atlayan 1-2 sazan olurdu :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 k0ptum süper be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Abi gerçekten HErkezin istediği bi durum benim charıda kopyalayak nasıl oldu tekrar anlat bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 walla barış gate ' ten geçtim , para gitti yazdı sonra takıldı herşey hiç bi yere gidemiyom 15 sn bekledi ardından disconnected from server yazdı , relog yaptıgımda herşey böyleydi :([signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ufalda cebime girla koskoca cari nasıl dupelicekler zuahahha :)[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: elmorad np:110 k karizma +5564654 dip not: damarlarımda akan kan yesil :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ciddi galiba ?:([signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 walla bnmde char az once dupe oldu abi bu ne iştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 OMG informer abi herkez item para kopyalar sen gidip charını kopyalamışsın soldaki benim olsun sağdaki senin xD Abi merak etme duzeltirler şu anda yeni server telaşına dustuler..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dupe char ? :[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İlk düpe wipe da silerler charını :D[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 satmiyorum [Bu mesaj Ojeee tarafından 24 Kasım 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 üzüldüm satmana[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Info ciddimisin sen ya ?[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Ojeee, 24 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: beyler carimi satiyorum haberiniz olsunn biraktim artikk ke den hic zevk alamiyorum bende silkroad kascam cok sardii char satilir mi ya bosver arada bir pk yaparsin...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 abii oyunn cidden hic zevk vermiyo girmiyorum bile artıkk dusunn salak salak tiplerde cogaldi bide silkroad cok sardii silkroaddan sonra zevk vermedi oyunn[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: ? np:110 k BU KARAKTER SATİLİKTİR [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: AresMajere, 24 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Info ciddimisin sen ya ? İlk defa bu kadar ciddi görüyom infoyu :D :D :D[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: AresMajere, 24 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Info ciddimisin sen ya ? yok :D charın ötekisi ::Lnformer:: yalnız L küçük gerçek char gibi duruyo :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 klon lanan ilk orc olma unvanına eriştin tebrikler :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Harbi üzülürdüm yani gerçek olsaydı... Zzzz[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D Char dupe Omg :S :O[signature][hline]NicK : TaLkative Owned_by Disbanned :( Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar