Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başıma Budamı Gelcekti ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ares1 de lag vardı charım moradonda idi ,lufersona geçeyim dedim ,gate ' te dc oldum oyuna tekrar girdigimde çıplaktım ve inn hostessin orda çıktım bir baksamki yanımda....
[spo1=:O][/spo]
Charım dupe oldu anlicanız napçam bilmiyorum yardımcı olun
[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: N/A
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior

[Bu mesaj Informer tarafından 24 Kasım 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
walla barış gate ' ten geçtim , para gitti yazdı sonra takıldı herşey hiç bi yere gidemiyom 15 sn bekledi ardından disconnected from server yazdı , relog yaptıgımda herşey böyleydi :([signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
ufalda cebime girla koskoca cari nasıl dupelicekler zuahahha :)[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: elmorad
np:110 k
karizma +5564654
dip not: damarlarımda akan kan yesil :))
Mesaj tarihi:
OMG
informer abi herkez item para kopyalar sen gidip charını kopyalamışsın soldaki benim olsun sağdaki senin xD

Abi merak etme duzeltirler şu anda yeni server telaşına dustuler..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum.

Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
Mesaj tarihi:
abii
oyunn cidden hic zevk vermiyo girmiyorum bile artıkk dusunn salak salak tiplerde cogaldi bide silkroad cok sardii silkroaddan sonra zevk vermedi oyunn[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: ?
np:110 k
BU KARAKTER SATİLİKTİR
[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
AresMajere, 24 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Info ciddimisin sen ya ?

yok :D charın ötekisi ::Lnformer:: yalnız L küçük gerçek char gibi duruyo :D[signature][hline]Name: ::Informer::
  • Yeni Oluştur...