HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sapız ezelden...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sap geldık sap gıdemıcekmıyım =([signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 SAP kursları sadece 310YTL!!!! SAP kurslarına katılmak için tıklayınız[signature][hline]MONO(b)LOG
khalad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hayırlı olsun kardeşim :) darısı bizim başımıza[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Shagrath, 20 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Severek bas koydugum bu yolda PatiSaplar Birliğinden bugun 19 Kasım 2005 23:36 olmak uzere ayrıldıgımı haber vermek ıstedim =) artık saplık dan kurtuldum ve başımı yaktım.Kısa sure once 1-2 ay once tanıstığım bırısıyle çıkmaya basladık ve mutluyum.Soylesemmi soylemesemmi diye dusunurken meğersem oda bana karşı boş değilmiş ve başladık =) SAP lar bırlıgıne sanırım uzunca sure veda ediyorum =) Darısı sızlerın basına Sapbirliği kardeşlerim.. saplık kimseyle çıkmamak değil bir ilişkinin getireceği sorumluluklardan kaçmaktır abaza birliğine transfer ederdik seni sevgilin olmasa[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
tellos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: jacabo, 20 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: sap olmussun ama felsefesini öğrenememişsin =) saplık ole kolay işmi ya bu bir yaşam tarzı ince eleyip sık sap olacn =P[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ayrıntılı bilgi için lütfen imzamdaki linke tıklayın :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir?
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Kreese, 22 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki: said: Shagrath, 20 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Severek bas koydugum bu yolda PatiSaplar Birliğinden bugun 19 Kasım 2005 23:36 olmak uzere ayrıldıgımı haber vermek ıstedim =) artık saplık dan kurtuldum ve başımı yaktım.Kısa sure once 1-2 ay once tanıstığım bırısıyle çıkmaya basladık ve mutluyum.Soylesemmi soylemesemmi diye dusunurken meğersem oda bana karşı boş değilmiş ve başladık =) SAP lar bırlıgıne sanırım uzunca sure veda ediyorum =) Darısı sızlerın basına Sapbirliği kardeşlerim.. saplık kimseyle çıkmamak değil bir ilişkinin getireceği sorumluluklardan kaçmaktır abaza birliğine transfer ederdik seni sevgilin olmasa ayrılınca haber verırım =) ehueh[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: khalad, 22 Kasım 2005 13:16 tarihinde demiş ki: Hayırlı olsun kardeşim :) darısı bizim başımıza SaOl darısı basınıza =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hala ayrılmadım rekora gıdıorm rekorum 2 hafta bugun 4.gunumuz vay beee =)) harbıden rekor a gıdıyorum bakalım ne kadar surcek =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hayırlı olsun.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 mrk etmeyin yakında ayrılır! :-)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yOK ayrılmayı dusunmuyorum senıde dahıl cogu kısıyı bu sefer sasırtcam en azından denıcem =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dene bakalım! hayırlısı! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Öne çıkan mesajlar