Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAP lar bırlıgıne sımdılık elveda .. =)

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

said:
Shagrath, 20 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
Severek bas koydugum bu yolda PatiSaplar Birliğinden bugun 19 Kasım 2005 23:36 olmak uzere ayrıldıgımı haber vermek ıstedim =) artık saplık dan kurtuldum ve başımı yaktım.Kısa sure once 1-2 ay once tanıstığım bırısıyle çıkmaya basladık ve mutluyum.Soylesemmi soylemesemmi diye dusunurken meğersem oda bana karşı boş değilmiş ve başladık =) SAP lar bırlıgıne sanırım uzunca sure veda ediyorum =) Darısı sızlerın basına Sapbirliği kardeşlerim..

saplık kimseyle çıkmamak değil bir ilişkinin getireceği sorumluluklardan kaçmaktır

abaza birliğine transfer ederdik seni sevgilin olmasa[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 22 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
said:
Shagrath, 20 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
Severek bas koydugum bu yolda PatiSaplar Birliğinden bugun 19 Kasım 2005 23:36 olmak uzere ayrıldıgımı haber vermek ıstedim =) artık saplık dan kurtuldum ve başımı yaktım.Kısa sure once 1-2 ay once tanıstığım bırısıyle çıkmaya basladık ve mutluyum.Soylesemmi soylemesemmi diye dusunurken meğersem oda bana karşı boş değilmiş ve başladık =) SAP lar bırlıgıne sanırım uzunca sure veda ediyorum =) Darısı sızlerın basına Sapbirliği kardeşlerim..

saplık kimseyle çıkmamak değil bir ilişkinin getireceği sorumluluklardan kaçmaktır

abaza birliğine transfer ederdik seni sevgilin olmasa

ayrılınca haber verırım =) ehueh[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khalad, 22 Kasım 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
Hayırlı olsun kardeşim :) darısı bizim başımıza

SaOl darısı basınıza =)[signature][hline]--Borgır--

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

hala ayrılmadım rekora gıdıorm rekorum 2 hafta bugun 4.gunumuz vay beee =)) harbıden rekor a gıdıyorum bakalım ne kadar surcek =)[signature][hline]--Borgır--

Sosyal ağlarda paylaş

yOK ayrılmayı dusunmuyorum senıde dahıl cogu kısıyı bu sefer sasırtcam en azından denıcem =)[signature][hline]--Borgır--

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...