HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sapız ezelden...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sap geldık sap gıdemıcekmıyım =([signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 SAP kursları sadece 310YTL!!!! SAP kurslarına katılmak için tıklayınız[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hayırlı olsun kardeşim :) darısı bizim başımıza[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Shagrath, 20 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Severek bas koydugum bu yolda PatiSaplar Birliğinden bugun 19 Kasım 2005 23:36 olmak uzere ayrıldıgımı haber vermek ıstedim =) artık saplık dan kurtuldum ve başımı yaktım.Kısa sure once 1-2 ay once tanıstığım bırısıyle çıkmaya basladık ve mutluyum.Soylesemmi soylemesemmi diye dusunurken meğersem oda bana karşı boş değilmiş ve başladık =) SAP lar bırlıgıne sanırım uzunca sure veda ediyorum =) Darısı sızlerın basına Sapbirliği kardeşlerim.. saplık kimseyle çıkmamak değil bir ilişkinin getireceği sorumluluklardan kaçmaktır abaza birliğine transfer ederdik seni sevgilin olmasa[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: jacabo, 20 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: sap olmussun ama felsefesini öğrenememişsin =) saplık ole kolay işmi ya bu bir yaşam tarzı ince eleyip sık sap olacn =P[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ayrıntılı bilgi için lütfen imzamdaki linke tıklayın :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Kreese, 22 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki: said: Shagrath, 20 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Severek bas koydugum bu yolda PatiSaplar Birliğinden bugun 19 Kasım 2005 23:36 olmak uzere ayrıldıgımı haber vermek ıstedim =) artık saplık dan kurtuldum ve başımı yaktım.Kısa sure once 1-2 ay once tanıstığım bırısıyle çıkmaya basladık ve mutluyum.Soylesemmi soylemesemmi diye dusunurken meğersem oda bana karşı boş değilmiş ve başladık =) SAP lar bırlıgıne sanırım uzunca sure veda ediyorum =) Darısı sızlerın basına Sapbirliği kardeşlerim.. saplık kimseyle çıkmamak değil bir ilişkinin getireceği sorumluluklardan kaçmaktır abaza birliğine transfer ederdik seni sevgilin olmasa ayrılınca haber verırım =) ehueh[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: khalad, 22 Kasım 2005 13:16 tarihinde demiş ki: Hayırlı olsun kardeşim :) darısı bizim başımıza SaOl darısı basınıza =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hala ayrılmadım rekora gıdıorm rekorum 2 hafta bugun 4.gunumuz vay beee =)) harbıden rekor a gıdıyorum bakalım ne kadar surcek =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hayırlı olsun.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 mrk etmeyin yakında ayrılır! :-)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yOK ayrılmayı dusunmuyorum senıde dahıl cogu kısıyı bu sefer sasırtcam en azından denıcem =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dene bakalım! hayırlısı! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar