Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAP lar bırlıgıne sımdılık elveda .. =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Severek bas koydugum bu yolda PatiSaplar Birliğinden bugun 19 Kasım 2005 23:36 olmak uzere ayrıldıgımı haber vermek ıstedim =) artık saplık dan kurtuldum ve başımı yaktım.Kısa sure once 1-2 ay once tanıstığım bırısıyle çıkmaya basladık ve mutluyum.Soylesemmi soylemesemmi diye dusunurken meğersem oda bana karşı boş değilmiş ve başladık =) SAP lar bırlıgıne sanırım uzunca sure veda ediyorum =) Darısı sızlerın basına Sapbirliği kardeşlerim..[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]

[Bu mesaj Shagrath tarafından 20 Kasım 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynı senin gibi 1 2 aydır tanıdığım biriyle çıkmak istiyodum ( bu çıkmak lafını da hiç sevmiyorum ha ) onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyodum meğerse boşmuş. yani baya boşmuş. sonra anladım ki sap geldim sap gidicem[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun ne diyim! bugün halinden anlamalıydım zaten.!
:D gerçekten başını yaktın![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
saplığı anlamamışsın
anlama da zaten kız tavlayamayanların tesellisi sadece puhau[signature][hline]proud member of the thievery corporation

[Bu mesaj Giovanni tarafından 20 Kasım 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 20 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
1)yeri kişisel
2)saplık kimseyle çıkmamak değildir.. daha kutsal bir kavramdır. birisiyle çıkan da sap olabilir ya da fedo sıkıyor.. bkz: Saplar bildirgesi.

off off abi off

O_o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
valla sap olmak nedir bu gece buddhada 6 kişi gittimiz grupta 2 kız 2 erkek çıkarken diğer elemanla bir kenarda takılırken anladım :D sap olmak cidden zor bir iş herkes beceremez...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Mesaj tarihi:
sap nedir------->bakınız
|
|
|
--------->bakmaya devam et-----
|
|
|
|
------
|
|
[spo1=sap]hala bakıyosan sen bi sapsın demektir[/spo][signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 20 Kasım 2005 07:16 tarihinde demiş ki:
bi sap bilinçlendirme organizasyonu düzenlemeli bu aralar ağır darbeler geliyor :)

komedi ya sabah sabah bu arada hayırlı olsun allah dewamını getirir inş
Mesaj tarihi:
Çok saolun arkadaşlar.SAP lığın bırıyle cıkamaamk olmadııgını bende bılıyorum amaoda saplığın nedenlerınden bırısı onun için öle dedim=) umarım yanı galiba uzun surcek bu ilişki ve en fazla brısyle 2 hafta beraber olabilen ben sımdı rekorumu kırmaya çalıscam =)=
@fede:olur ole seyler umarım benım gıbı bulursunuz sızde bırısını =) SAP olmak guzel bır sey özlücem birliğimizi =))[signature][hline]--Borgır--

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]

[Bu mesaj Shagrath tarafından 20 Kasım 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bi mezun daha verdik sanırım:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
tabii canım ne olursa olsun SAP lığım yerı bambaşkaydı =) ama bole olmasıda guzel..[signature][hline]--Borgır--

Mesaj tarihi:
Kısaca diyorsunki 1 aya kalmaz yine sapım...(şaka lem atmayın taşları)Hadi başarılar sap olmayan bu döneminde...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için

[Bu mesaj Bungala tarafından 20 Kasım 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Saplık kankan kız arkıyla yiyişirken senin onları mal gıbı beklemendır[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Mesaj tarihi:
said:
Giovanni, 20 Kasım 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
saplığı anlamamışsın
anlama da zaten kız tavlayamayanların tesellisi sadece puhau

=))
saplar burdan lutfen

[spo1=House of the Sap][/spo][signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Mesaj tarihi:
axl oda basıma geldı eskı bir sap olarak uzun sure sahalardın uzaklasıyorum =) ama uzun zaman sonr sahalara geri dınebılırım =))[signature][hline]--Borgır--

Mesaj tarihi:
@shagrath
ben kendini fazla kaptırma derim! tecrübe konuşuyo! :)[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
merak edme =) vıper sende benı bılıosun =) ustune cabuk sunger cekebılen ınsanım =))[signature][hline]--Borgır--

Mesaj tarihi:
yaa ogrendık daha caylak tık bu yolda ama ara vermek zorund kaldık napalım =))[signature][hline]--Borgır--

• Yeni Oluştur...