Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Severek bas koydugum bu yolda PatiSaplar Birliğinden bugun 19 Kasım 2005 23:36 olmak uzere ayrıldıgımı haber vermek ıstedim =) artık saplık dan kurtuldum ve başımı yaktım.Kısa sure once 1-2 ay once tanıstığım bırısıyle çıkmaya basladık ve mutluyum.Soylesemmi soylemesemmi diye dusunurken meğersem oda bana karşı boş değilmiş ve başladık =) SAP lar bırlıgıne sanırım uzunca sure veda ediyorum =) Darısı sızlerın basına Sapbirliği kardeşlerim..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] [Bu mesaj Shagrath tarafından 20 Kasım 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 1)yeri kişisel 2)saplık kimseyle çıkmamak değildir.. daha kutsal bir kavramdır. birisiyle çıkan da sap olabilir ya da fedo sıkıyor.. bkz: Saplar bildirgesi.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 aynı senin gibi 1 2 aydır tanıdığım biriyle çıkmak istiyodum ( bu çıkmak lafını da hiç sevmiyorum ha ) onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyodum meğerse boşmuş. yani baya boşmuş. sonra anladım ki sap geldim sap gidicem[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hayırlı olsun ne diyim! bugün halinden anlamalıydım zaten.! :D gerçekten başını yaktın![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sap olmussun ama felsefesini öğrenememişsin[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 saplığı anlamamışsın anlama da zaten kız tavlayamayanların tesellisi sadece puhau[signature][hline]proud member of the thievery corporation [Bu mesaj Giovanni tarafından 20 Kasım 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 2)saplık kimseyle çıkmamak değildir.. daha kutsal bir kavramdır. birisiyle çıkan da sap olabilir ya da fedo sıkıyor.. bkz: Saplar bildirgesi. mühehee *yıkılıyor*[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Estel_Anorien, 20 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki: 1)yeri kişisel 2)saplık kimseyle çıkmamak değildir.. daha kutsal bir kavramdır. birisiyle çıkan da sap olabilir ya da fedo sıkıyor.. bkz: Saplar bildirgesi. off off abi off O_o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 valla sap olmak nedir bu gece buddhada 6 kişi gittimiz grupta 2 kız 2 erkek çıkarken diğer elemanla bir kenarda takılırken anladım :D sap olmak cidden zor bir iş herkes beceremez...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bi sap bilinçlendirme organizasyonu düzenlemeli bu aralar ağır darbeler geliyor :)[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sap nedir------->bakınız | | | --------->bakmaya devam et----- | | | | ------ | | [spo1=sap]hala bakıyosan sen bi sapsın demektir[/spo][signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Arthur_HellsFire, 20 Kasım 2005 07:16 tarihinde demiş ki: bi sap bilinçlendirme organizasyonu düzenlemeli bu aralar ağır darbeler geliyor :) komedi ya sabah sabah bu arada hayırlı olsun allah dewamını getirir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Çok saolun arkadaşlar.SAP lığın bırıyle cıkamaamk olmadııgını bende bılıyorum amaoda saplığın nedenlerınden bırısı onun için öle dedim=) umarım yanı galiba uzun surcek bu ilişki ve en fazla brısyle 2 hafta beraber olabilen ben sımdı rekorumu kırmaya çalıscam =)= @fede:olur ole seyler umarım benım gıbı bulursunuz sızde bırısını =) SAP olmak guzel bır sey özlücem birliğimizi =))[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] [Bu mesaj Shagrath tarafından 20 Kasım 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bi mezun daha verdik sanırım:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ne yaparsa yapsın kalbinde hala bizim gibi bir sap...SAPım,SAPsın,SAPlar,SAPız,SAPsınız,SAPlar...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tabii canım ne olursa olsun SAP lığım yerı bambaşkaydı =) ama bole olmasıda guzel..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kısaca diyorsunki 1 aya kalmaz yine sapım...(şaka lem atmayın taşları)Hadi başarılar sap olmayan bu döneminde...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için [Bu mesaj Bungala tarafından 20 Kasım 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Saplık inkârdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Saplık kankan kız arkıyla yiyişirken senin onları mal gıbı beklemendır[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Giovanni, 20 Kasım 2005 01:23 tarihinde demiş ki: saplığı anlamamışsın anlama da zaten kız tavlayamayanların tesellisi sadece puhau =)) saplar burdan lutfen [spo1=House of the Sap][/spo][signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo!Its Stiflers Time, Baby!Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 axl oda basıma geldı eskı bir sap olarak uzun sure sahalardın uzaklasıyorum =) ama uzun zaman sonr sahalara geri dınebılırım =))[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 @shagrath ben kendini fazla kaptırma derim! tecrübe konuşuyo! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 merak edme =) vıper sende benı bılıosun =) ustune cabuk sunger cekebılen ınsanım =))[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Anlamamış pati gençliği saplığı acilen baştan yazılması lazım kitabının... Not:Saplık bir felsefedir...Sapızzzzz....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaa ogrendık daha caylak tık bu yolda ama ara vermek zorund kaldık napalım =))[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar