elektrot Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 evet arkadaslar bizde kendi halimize bi clan kurduk ^^ clan ismi geyik olsun dedik ^^ biraz kro kacti ^^ bizde KAIN serverinde yeni arkadaslar ariyoruz ^^ biz su an 4 turk arkadas olarak oynuyoruz KAIn serverine girerseniz beklerim isimlerimizi yaziyorum simsek 63 blade dancer bebekurt 61 bounty hunter tarkan 61 swordsinger yakarim 60 prophet(buff bot) sthilarion 56 treasure hunter bi de adas oyuna gelmiyorsun bari msn e gir biseyler yap irtibati koparmayalim hocam :)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bu arada bu elekrot benim ^^ arkadas kendi accountu ile girmis bende dikkat etmedim :))[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain [Bu mesaj kopekolduren tarafından 01 Ekim 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nargaroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Kaine gelicemde dostum oyunun setup programi lazim . simdi koyar 1.8 gb indirmek . HE ftw .p[signature][hline]Blackmetal Ist Krieg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 iste yeni clanimizdan ilk goruntuler :P[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hayırlı olsun inşallah daha büyürsünüz sthim ninjamda sizdeymiş accu kapatıp satmamış olsam kesin gelirdim bende :)[signature][hline]icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 daha clan kurulmadan once soyle bi photo cekeyim dedim ^^ ortamda sthilarion dan bahsederlerse bizde photo sunu koyariz hemen :)[Bu mesaj kopekolduren tarafından 29 Ekim 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hocam oynamak istediktensonra account buluruz sen yeterki oynamak iste ^^yeniden baslayip da lvl 50+ olman bi hafta maximum 2 hafta surer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 valla aslında vaktimde bol işim gereği sabah9 akşam 11 bilgisayar başındayım boş sayılırım bi acc buluyum ben katılırım aranıza sthicim bekle beni :) ekim krosud abaşlarmıki tekrar acep wowu bırakıp peka-arthad ikilisi strikes back yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hocam gordugun gibi lvl 61 prophet var swordsinger bladedancer var bizde bi fighter lazim archer tank yani cok da guzel ortam sthilarion su an oynayamiyor ama bu aralar gelecek geri ^^bos account vardir yaa hocam koskaca l2 yetkilisi karizmasi yeter ^^[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet karakan da bi screenshot daha :P[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 iste bu da benim kendimi ickiye (cay a ) vurdugum an bi demlik cay ictim bu olaydan sonra,daltanyan kardesim senin soul seperatoru patlattigin 5 nolu resime bakip bakip durdum turklerin sans ne zaman gulecek diye ^^[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 iste size bi kac KaRaKaN screenshotlari,siddet ve israr ile turk arkadaslari bekliyoruz ^^ pvp icin adam lazim :))[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 58+ power lvler(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 iste bu foto da power lvling yaparken cekmistim gelecek arkadaslara lvl olayinin sorun olmadigini gostermek icindir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hayirli olsun arkadaslar. valla bende gelmek isterim ama Dark and Light i bekliyorum eger bekledigim gibi cikmazsa kesin aranizdayim :) ama benim charlar bartz da ve teon da eger teon daki item veya parayi aktarma yolu bulabilir ve gelirsem rahat baslarim.. ;)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hocam benim tanidigim arkadaslar teona geciyorlar onlar bana soruyorlar item/adena transferi icin,isterseniz ayarlayabiliriz ^^[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 58+ power lvler(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 doom set ve cheap shot li bop vardi en son[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasoo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Arkadaşlar l2 oynayıp ta dark and light gecen iki rus arakadış war inannılmaz salak bi mmorpg diolar dark and light için ama ben oynamadım gene bilmiorum bu arada mmorpg içeri olan bir çok siteyi gezdim ( yani bu sitelerde bu türdeki oyunların nerdeyse hepsini oynamış yada en azından tester olarak bulumuş tiplerin yazdığı yazılar ve tavsiyeler bulunuyor) dark and light ve diğer mmorpg türü oyunlara puanlama yapmışlar everquest, guildwars, city of hereos( ve diğer formatı), wow, l 2, anarchy online, swg 10 üzerinden 7 puan ve üstü alan mmorpgler diğer yandan dark and light D&D Online( ben bu oynun aşmış olacağını düşünüyordum çünkü yaklaşık 6-7 senedir masaüstü frp oynuyorum forgotten realms ın iyi bi taban oluşturduğu kesin ama oyun ama eleştireler çok kötü yönde) 4 puan bile alamamış bilmiyorum gene de oynamak lasım ama şöyle ki l2 deki grafik motoru hiç bi mmorpg de yok bence l2 ye bir kaç güzel değişiklikle önümüzdeki 10 sene bile oynancak hale getirilebilir ( ultima online gibi ) saygılar bu arada always coca cola diil always l2 :D[signature][hline]Use Condom Be Safe H.I.V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 pvp icin adam lazim ^^ bircok ally den teklif alliyoruz fakat insan azligindan dolayi girmek istemiyoruz soyle bi kac kisi daha olsak kirip gecirecez ortaligi ,Bow of peril recipe ararken resmettigim bi foto daha keske bi kac kisi daha olsaydi bu karede ^^[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 58+ power lvler(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dun aksam soyle biraz artislik yapalim dedikde ^^ adenin guardlarini kestik onlar spawm oluyor biz kesiyoruz :)[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 58+ power lvler(lvl7 craft),at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 efendim clanimiza 2 turk arkadas daha katilmistir ,daha yeni basladilar oyuna :)ama kaptilar oyunu ^^ http://i7.photobucket.com/albums/y292/kopekolduren/shot00102.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y292/kopekolduren/shot00104.jpg [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 02:07 tarihinde, kopekolduren tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yaw bosverin teonu filan bartz buyuk all abijim... bende dondum oyuna su an necro kasiom bartz da 42 oldum =) herkese kolay gelsin... su an bartzda yaklasik 10+ turk oynuoruz yeni arkadaslarda gelmis 15-20 kisi var herkesin bilgisine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar