Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Another World

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arama yaptım ve nasıl açılmadığına da şaştım doğrusu.Heralde bu oyunu oynamayan yoktur.Böyle bir oyunun bir daha gelmesi zor.Ek$i sözlük yorumlarını okuyordum acayip gaza geldim internetten temin edebileceğimiz bir yer var mıdır ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
zamanının half life'ı idi ya hikaye ve oynanış bakımından :) isteyene mailla yollayabilirim var bende oyun...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
birde aynı adamların yaptığı flashback var oda bayağı güzeldi flashback'ın devamı ilk 3d oyunlardan biri olan fade to black var. bulabiliyorsanız oynayın derim bunlarıda[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
@azure download edemiyorum ben o siteden kazmayım eh
@senko fade to black another world ten sonra kötü gelmişti bana ne biliyim ordaki yaratıkların komikliği falan filan daha güzeldi.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj kingpin tarafından 20 Kasım 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben istiyorum ki herkes yorum yapsın yazık böyle bir oyunu oynamayan insan evladı varsa ortadan kaldırıcam :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
vardır mutlaka sonuçta eski bir oyun zamaneler bilemez :)

oynasalarda pek zevk alamazlar... şimdikiler grafik peşinde hep[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
oynadığım en güzel oyunlardan biriydi... oynamaktan çok izlemiştim oyunu... hikayesine hayran kalmıştım... hatta bayağı küçük olduğum için oyun bittiğinde öldüğümüz için ağlamıştım :)...[signature][hline]Makhaon
Level 41 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
Mesaj tarihi:
another world ve flashback üstüne oyun tanımam
zaten aynı firmanın yaptığı oyunlar.

bu iki oyun gerek oynanışı,gerek hikayesi bakımıyla şu günümüzde uber grafiklerle yapılmış bir çok oyundan daha iyidir.[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Mesaj tarihi:
ana bende kendimi tek sanıyodum .. bide flash back mi ne vardi ??[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
oyunu indirdim emuleden ama oyuna giremedim,kod gibi bir şey soruyor,işte u15 i çizin bulun gibisinden,bilen var mı bunu?[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Mesaj tarihi:
ehehe onlarda zamanenin kopya korumalarıydı :D
indirdiğinden belge fln çıktıysa yazıyordur içinde.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
sabrina oha diyorum izninle :)
eski toprakmışsın.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
December_Flower, 22 Kasım 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
yok ya bulamadım

valla bazen hiç girmeden direk ok diyorum oluyor bazense 1-2 tane seçip ok diyorum öyle belirli bişey yok sanıyorsam.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
aglicam bu kadar zamanımdan aynı seyleri paylasmak aglatacak beni :( siz simdi northshouthu da bilirisniz =((( of duygulandim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
LethE, 23 Kasım 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
north shout ne yaw :) north and south mu? hani böyle riskgibi atlı piyade top fln kapışılırdı?

evet!! evet!! işte o !! hayatımın oyunu ahh Amıga 500 plus Ahhh[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
ehe unutulur mu hiç north&south[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
Şimdi herkes grafiğe bakıyor falan demişsiniz de Another World çıktığı zamanlarda piyasadaki en aşmış grafikli en über demolu oyundu. Komik olmuş :)

Ayrıca North&South efsane bir oyundur ana menüde fotoğrafçının poposuna mouse ile gelmeyi özledim valla :p[signature][hline]rtc
  • Yeni Oluştur...