daron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 www.systemofadown.com'da ekiden message board'da Turkey yoktu,ama şimdi var neden acaba sevmeye mi başladılar bizi :) yoksa formalite icabı mı?allah allah......[hline]Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father, into your hands.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 hayır türkiyede iyi satış yapıyorlar tutuluyorlar ondan[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 sevmeleri lazım bizi o kadar para kazandırıyoruz onlara,aslında herşey yanlış anlama yüzünden :([hline]Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father, into your hands.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 sevse ne farkederki daron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 İğrenç de ama yaptıkları muziğe saygılı ol bence çok iyi muzik yapıyorlar.[hline]Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father, into your hands.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 O doğru, bi aerosmith - hole in my soul dinledikten sonra ben zamanımı soad a mı harcadım diye yakınıyorum, bence kötü müzik yapıyolar, seven varsa bişi diyemem, ama bi arkadaşımın dediği gibi: "Opeth i bi kere dinledikten sonra hala soad dinleyebiliyorsan Opeth i anlamamışsındır" Gürültü geliyolar, ha Opeth ne alaka diiceksiniz, ona gürültü diyip soad a müzik diyenler gördüm, o yüzden ööle bi örnek veriyorumi eğer gerçekten bize karşı olan propagandaları bittiyse (ki düşük bi ihtimal) negzel[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Hiç sevmem yazım hatalarını, geç olsa da... /Volf [Bu mesaj Volfied tarafından 21 Şubat 2003 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bikac sarkilari güzel ama cok bayıldıgım solenemez genelde chop suey nin ayri bi anlami wardir bi de phsyco nun okadar..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 şarkılarını çok sevsem de elemanları sevmiyorum. orjinal kaset cd vs. de alıp para kazandırmam.. ama müziklerini çok seviorum.. bilmemkaçyüzüncü soad konusu ve bilmemkaçyüzüncü aynı cevabım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 ayrıca şimdi dikkatimi çekti daron imzana yazdigin sözler isanın carmaha gerildiginde söledigi sözlerdir deamıyla birlikte bunu bil de belki değiştirmek istersin..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 saol :)[hline][b]yok walla imza falan....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 İlk kez 5 sene önce spidersi dinlemiştim soaddan cidden ve cidden müzik olan şarkılarından biri bir deneyin bence.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 spiders güzel sadece. ama volfied'In arkada$I kusursuz bi laf etmi$ bence. :)[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 evet bizi sevmeye baslamislar hakkaten, global action bolumne baktinizmi? ´ANCA WELCOMES EUROPEAN PARLIAMENT DECISION TO PRESS TURKEY TO END ARMENIAN GENOCIDE DENIAL´ ´Killing of Turkish feminist focuses debate on women's rights´[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Abi adamların müziği para için yaptığı burdan belli... Biz türk düşmanıyız diyip türkiye ye orjinal CDlerini satıyolar... SAçmalık...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 System of a DOwn severim çok bomba şarkıları var ama çok boş şarkıları da yok diil :) Peephole güzeldir, chop suey güzeldir spiders güzeldir, marmalade güzeldir bi de Metro o kadar yani... Psycho falan boş işler[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 sallayın bu grubudaha iyileri varken her zaman daha iyisine... sizi Nightwish dinlemeye davet ediyorum[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: BabacumMostors, 22 Şubat 2003 11:16 tarihinde demiş ki: sallayın bu grubudaha iyileri varken her zaman daha iyisine... sizi Nightwish dinlemeye davet ediyorum[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 o kadının sesi kulağımı tırmalıyo... bence siz en iyisi Britney Spears dinleyin zuahhaha[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 höst yola gelin Nightwish dinleyin dinlettirin yada benim sololarımı dinleyin..[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bazı şarkıları cidden güzel oluyor(spiders aerials falan)Ama şarkıalrıdna gürültününde eksik olmadığı bilinen birşey(jet pilot mesela.İlk dinlediğimde kafam ağrımıştı:D)Bir ara türk bayrağı biel yakmıştı bu elemanlar.Yani yaptıkalrı müziğe saygım olmasa.....Ama benim için hayatları önemli değil.Bir işi düzgün yapıyorlarsa özel hayatlarında istedikelrini yapabilirler(nasılsa cdsine 20 milyon verip almıyorum ehuahah)Bu arada Nightwish i severim.Britney den nefret ediyorum(get me baby one more time vardı bi tek hoşlandığım)NİGHTWİSH DİNLEYİN DİNLETTİRİN:HATTA HAGGARD DA DİNELYİN DERİM[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Solufain, 22 Şubat 2003 18:45 tarihinde demiş ki: Britney den nefret ediyorum(get me baby one more time vardı bi tek hoşlandığım) zauhzayuhzauza ciddiye almış Mhahuahuaha britney sux... Güzel bile değil... Güzel = Bkz Liv Tyler, Natalie Portman[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 korn a azda olsa saygı gösteren bi anti nu metalci ilginç[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: karpuz, 22 Şubat 2003 11:12 tarihinde demiş ki: Abi adamların müziği para için yaptığı burdan belli... Biz türk düşmanıyız diyip türkiye ye orjinal CDlerini satıyolar... SAçmalık...[hline].... tam olarak sacmalik degil... turklerden nefret ediolar die turklerin uzerinden para kazanmaktan nie vazgecsinlerki. Gayet mantikli hatta "hem nefret edioruz hem paralarini alioruz"[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimmy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 zaten alsakta almasakta cd yi para kazandılar bile onları türkiyeye getiren sony music çoktan onlara paralarını verdi bile yani alsakta almasakta parayı aldılar.[hline]ATWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Adamlar iyi müzik yapıyorlar allah için. Bob Marleyde otçu ona bakarsan =).[hline]Alexi Septimus , Necromancers Zgnrd' br gydr n kyn çktr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 S.O.A.D Sugar - Spiders - Aerials - Chopsuey -Innervision - Bubbles - The Metro - ATWA - Prison Song Ps : Steal This Album'u baştan sona soluksuz dinliyorsunuz.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Zgnrd' br gydr n kyn çktr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar