CB_Sexy_Totemius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Weekly Server Maintenance will be on Tuesdays from 10 PM to 2 AM PST. Times are subject to change ko nun sitesinde yazmış ama ne olduğunu anlıyamadım ing iyi olan biri açıklaya bilir mi?[signature][hline]YıLLaRca KaHrolSaK DeRTTeN KeDeRDen!!! BiLLseKKi KeLLemiZ KopAr BeDeNDeN!!! AşKıMıZ HaRBiDeN HeMDe DeRinDeN!!! AsLa VaZGeçMiyCeZ BEŞİKTAŞ SeNDeN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 salı günü serwer hakkında 10 pm atılmış gibi bişe sanırım :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 güzel çevirmişsin :D hgahahah yarıldım[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: BlackSee, 24 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: salı günü serwer hakkında 10 pm atılmış gibi bişe sanırım :tebrikz: :D:D:D::D:D:D:D::D:D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: BlackSee, 24 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: salı günü serwer hakkında 10 pm atılmış gibi bişe sanırım :tebrikz: Zuhahahah çeviriye koptum gülmekten hahah.......[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Haftalık Server bakımları Salı günleri saat 22 den 02 ye kadar sürecektir. Saatler değişebilir.[signature][hline]Server: BeramuS Irk: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Purgatory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: CB_Sexy_Totemius, 24 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Weekly Server Maintenance will be on Tuesdays from 10 PM to 2 AM PST. Times are subject to change ko nun sitesinde yazmış ama ne olduğunu anlıyamadım ing iyi olan biri açıklaya bilir mi? 10 pm atılmıs uehueheuuh am yazsaydı ne ceviri yapıcaktım cok merak ettim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 2 tanede AM atılmıs :D:D:D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 her perşembe yaklaşık 4 saat server bakımı warmış...[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 her kafadan bır ses biri salı dio biri percembe :D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: BlackSee, 24 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: salı günü serwer hakkında 10 pm atılmış gibi bişe sanırım :tebrikz: hehehzuhaha sasdasadfaga :D[signature][hline]NaMe:CaDo__ LvL:70 olduk lem :D CLaN:--- SeRVeR:Olympia :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: BlackSee, 24 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: salı günü serwer hakkında 10 pm atılmış gibi bişe sanırım :tebrikz: Güzel çeviri :D[signature][hline]<#>[/b]Candyman<#>[/b] Can you feel the love to night ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi dakka önce herkes sunu ögrensin tuesday=sali , thursday=persembe :D[signature][hline]Nick: ? Server:Olympia Job:? Lwl:? Clan:? Np:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: BlackSee, 24 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: salı günü serwer hakkında 10 pm atılmış gibi bişe sanırım :tebrikz: o_O) ? Nasi Yane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar