dickymoo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 wow dışında bir mmorpgye başlamak istiyorum sw mi matrix online mı?ben sw düşünüyorum çünkü bu matrix online çok kötüymüş yenisi çıkacakmış o zaman daha iyi olacak falan diyorlar doğrumu?[signature][hline]"Aptal değilim ama salak olabilirim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sw ye başlama derim çünkü oynayaların çoğu bırakıyor :) eğer başlıycaksan bi guild warsa filan başla veya illa sw türevi olsun filan diyorsan Rf online ı bi dene şu an betada veya dark n light ve d&d u bekle :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 8 aralikda Dark and Light preload baslayacak nisan 2006 ya kadar ucretsiz oynanabilecek. Ben onu bekliyorum..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 @dickymoo niye wow dışında niye bıraktın veya bırakmadıysan nie başlamak istemiyosun yalnızca bir soru. sw eskiden iimiş ama artık millet bırakıyo dieye biliyorum hatta baya uzun zamandır kötü bi halde sanırım.everquest2 var arklar oynuyodu ama pvp yok oyunda eğer değiştirmedilerse bide guild wars var ama onada diablo gibi diyolar tam anlamadım nası oluyo öyle ?[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ryzom Wow(2 ay),eq2(2 ay),swg(2.5 yil),gw(epey oldu bu da) oynadim bence bu oyunun hali bunlardan kat kat daha guzel gozukuyor simdilik(1 haftalik kararim bu tabii belli olmaz belki de oyun cok kotudur yeni basladigim icin bana boyle geliyordur =P) [Bu mesaj Sylian tarafından 21 Kasım 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Martial Heroes 'de olabilir fazla sevmedim ben ama oynanabilir en azindan =P Silkroad Onlineda indirebilirsin (490mb) Ama lag olduğu falan söyleniyor daha denemedim bakacam 10dk sonra..[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Tabiki pvp si en sağlam ve oturmuş olan Daoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 GW oyna diyeceğimde ben pek beğenmedim açıkça.Daha doğrusu çözemedim.Ama bence bir dene sevebilirsin...Ha birde Risk Your Life 2(ryl2 idi dimi?) var.Bunu tavsiye ederim çok beğenmiştim(betada oynadım-keyifliydi level almak basit savaşlar keyifli işte zevkli oyun).[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 23 Kasım 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seasea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tabiki knight online. wow değilse kesinlikle o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 lol asıl ko dışında hepsini oynayabilir :D[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 L2 bide L2 dene bakalım ben 1 haftada sıkıldım bıraktım ama :D[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar