Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O Kan Ben (idi)...!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kanları bulaştırdım her yerime. Gözlerimden bir tanesi açık kaldı sadece. O andan sonra duyamadım söylenenleri. Ben ve kan dahil olmuştuk birbirimize. Baktığım gözüm yalan söylüyordu bana, etrafımda gösterdikleri bir aldatmacadan ibaretti. Ölmüş yüzeyler dümdüz olmuş, yukarıya çıkmaya çalışıyorlardı. Onlara gerçeği söyleyebilmeyi isterdim ama boynumu eğip kanıma söz vermiştim. Bunları benden duymak zorunda değiller! Artık kendime bile söyleyemem duymak istediklerimi, hep bu başımı çalmıştı zaten. Duymak istediklerim beni tatmin noktasına getirdikten sonra bırakıp gitti.
Sonunda tek bir kör nokta kaldı. Bu yeni bir şeydi. Seçim yoktu, taraf yoktu. O ya da bu demek te yoktu. Bırakmadım kör noktayı nasıl olsa bende onun kadar kördüm.
Yok olmayı istedim en başında hem de çok başında. Öncesi ve sonrası çırpınmıştı. O kadar çok koştum ki! Ne yakalamak ne de yakalanmak için. Sadece bir anlık nefesler almak için durmalıydım. İleride unutabilirim aldığım soğuk nefesleri…
Arkamdan bazı melodiler geliyordu. Bir an onlara teslim edebilirmişim gibi hissetim kendimi. Ki –mişim gibilerde kalması gerektiğine inancım en yüksek yerde duruyordu.
Çekici bir şey ama getirisi yok. Anlık getiriler bana daha çok yabancı yansımalar bırakıyor.
Durdurmayın sadece…
Turnike yapmaya çalışacaklardır, bunu biliyorum. Kararlarını verdiler. Duymak istediklerimi bu sefer başka sesle bana bir kez daha söylediler. Ama ben biliyordum ta ki kanı içime çekene kadar.. sıkıp sıkıp tıkamalıydım derinlerime..[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
get a job, get my own place, ummm,
but... I go into the mall where I
want to work and they tell me, I'm,
I was too young...
Mesaj tarihi:
biraz dağınık olmuş ancak cümleler çok vurucu, fiziksel dezavantajlarla psikolojik bir krizi iyi bağdaştırmışsın, biraz daha derli toplu ve araya düşünceleri birbirine bağlayacak bikaç cümlecik eklersen harika bi yazı olabilir bu.[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

Mesaj tarihi:
yok olmayı istemek kolay yok olmak zor! yaşamak zor![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
sir vallahi yorum konusunda her şeyi söyleyerek çıtayı yükseltmiş ve bana söyleyecek pek bir şey bırakmamış da şu en baştaki dahil beni kulağımı tırmaladı bir.
Potansiyeli çok yüksekmiş bunun bir parçanın kesiti olsaymış keşke...[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Mesaj tarihi:
Bir anda hissetim ve bir anda yazdim.
Tesekkür ederim[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
get a job, get my own place, ummm,
but... I go into the mall where I
want to work and they tell me, I'm,
I was too young...
  • Yeni Oluştur...