Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UYARI!

Korku

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar bugun antivirüs prg. ve Services pach kapatmak zorunda kaldım.
Localhosttan yayın yapıyordum cunku..
O arada paticikte dolaşırken bir site wardı tıklıyınca kucuk bir kare çıkıyordu hatta bir kısmımız resset atmak zorunda kaldım filan yazmıştı o site virüslü bir site imiş malesef..
Lamer masa ustune not bırakmışş..

UYARI.
Bu siteyi 10 kişi vermezsen akşam pc format atarım..

Allahın lamerii :) At hadi lamer bekliyorum...
Artık paticiktte dolaşırken Son seviye guvenlikle dolaşacam..
Virüs yiyenler..
C içine atıyor.
system.exe
system32.exe
Bunları sılın..+Expoler geçmişini temizleyin Sorun kalkacaktır.
birde firewall lazım :))[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum.

Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
Mesaj tarihi:
Yemişim Expolidleri Neo Monitor diye bir olay var..
Lamerin geldiği adresi sana veriyor sende karşı attack için harekete geçiyorsun sana girdiği portu bellii..
netstat -n komudu ilede olayları dahada netleştiriyoruz.Onun kullandığı port'u buluyoruz ondan sonra Pc reset attıp Linux Moduna Geçiyoruz Sonrada Lamercikle dalga geçiyoruz : PPp[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum.

Mesaj tarihi:
Onun senin üzerinde kullandıgı port u görebilirsin güvenlik için tamam ama onunla dalga gecebilceğini sanmıyorum.

Karşındaki kişiye bağlı gerçi dediğin gibi lamerse oke ama ileri düzey biri ise ben olsam güncellemelerimi yapar açık portları kapatırım.[signature][hline]İşte Hizmetlerim
1- Web Tasarım ve Hosting
2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail
3- Online Oyun Tanıtımları
4- Ucretsiz Blog Hizmeti
Mesaj tarihi:
İçin rahat olsun kardeşim..Boşuna okumadık..Tahsilimi açıklamakta istemiyorum lamer kendisiyle grur duyar.
+ileri duzey bir insan bole lamerce işlerle uğraşmaz..
Gerekirse ISA dikerim Muahah abartı oldu ama xD[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum.

• Yeni Oluştur...