Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet arkadaşlar bugun antivirüs prg. ve Services pach kapatmak zorunda kaldım. Localhosttan yayın yapıyordum cunku.. O arada paticikte dolaşırken bir site wardı tıklıyınca kucuk bir kare çıkıyordu hatta bir kısmımız resset atmak zorunda kaldım filan yazmıştı o site virüslü bir site imiş malesef.. Lamer masa ustune not bırakmışş.. UYARI. Bu siteyi 10 kişi vermezsen akşam pc format atarım.. Allahın lamerii :) At hadi lamer bekliyorum... Artık paticiktte dolaşırken Son seviye guvenlikle dolaşacam.. Virüs yiyenler.. C içine atıyor. system.exe system32.exe Bunları sılın..+Expoler geçmişini temizleyin Sorun kalkacaktır. birde firewall lazım :))[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Virüs programını güncellemen o virüs'ün bulaşmıca anlamına gelmiyor bu arada. Cunku daha patch i cıkmamış exploidler var.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yemişim Expolidleri Neo Monitor diye bir olay var.. Lamerin geldiği adresi sana veriyor sende karşı attack için harekete geçiyorsun sana girdiği portu bellii.. netstat -n komudu ilede olayları dahada netleştiriyoruz.Onun kullandığı port'u buluyoruz ondan sonra Pc reset attıp Linux Moduna Geçiyoruz Sonrada Lamercikle dalga geçiyoruz : PPp[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Onun senin üzerinde kullandıgı port u görebilirsin güvenlik için tamam ama onunla dalga gecebilceğini sanmıyorum. Karşındaki kişiye bağlı gerçi dediğin gibi lamerse oke ama ileri düzey biri ise ben olsam güncellemelerimi yapar açık portları kapatırım.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ben de bilgisayarımdan bir süre ayrılır uyurdum :P .Bence kasmayın siz de deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İçin rahat olsun kardeşim..Boşuna okumadık..Tahsilimi açıklamakta istemiyorum lamer kendisiyle grur duyar. +ileri duzey bir insan bole lamerce işlerle uğraşmaz.. Gerekirse ISA dikerim Muahah abartı oldu ama xD[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 alla alla[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster "Mest" new album "Photographs!" www.mestcrapp.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar