Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USPS

solo_

Öne çıkan mesajlar

Ya ben e-bay'den biseyler aldim. Adamlara bana USPS ile gonderdik dediler. Araya UPS gibi biseyler de eklemisler sandim UPS'in bi servisi sonra farkettim ki USPS United States Postal Service mis yani farkli bi firma. Simdi bu USPS'in Turkiye'de bir ofisi var midir telefon falan? Daha once USPS ile calisan oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

e oyle rasygele almıycaktın fedex fılan ıstıycektın

aldıgın sey 100 eurodan buyuk degılse veya alakasız bısey (sılah kılıc tutun sarma makınası yıyıcek ıcıcek elektoronık vesaıre) degılse gumruge takılmadan gelır USPS nın 10 gunden 50 gune akdar opsıyonu var evıne bır kagıt gelıyor gıdıp alıyorsun postaneden bazende dırek kapıya fılan bırakıyorlar hacı olabılıyor[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Usps 5-10 günlük tarife ile gitar ekipmanı getirttim elektronik 5-10 gün dediler 4 haftada(1 ay) geldi. Geldiğindede ufacık bi fiş bırakmışlar gümrük ofisinden eve gözümüzden kaçsa yandık yani. O yüzden git ptt nin gümrüğüne sor postakutuna dikkatli bak falan. Ne aldın kaç tane aldın ne kadar tuttu ? Ona göre gümrüğe takılmasıyla ilgili bişeyler söyleyebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 24 Kasım 2005 10:25 tarihinde demiş ki:
PTT'nin en hızlı servisidir kendisi.
Yaklasık 3 ayda gelir, gümrükte bir köseye atarlar ve pttnin gözüne ne zaman carparsa evine postalarlar.

:D[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

Abi ptt süper, evde yoksan ya posta kutuna tıkıyorlar (benim servoları tıkmışlardı yarısı dışarıdayımış kapıcı aldı getirdi sağolsun yürümeden.)
Posta kutusuna tıkılmazsa kapının önüne direk paspasa bırakıyorlar ya. Ya olmaz böyle birşey.
YA DAHA KOMİĞİ
Eğer posta kutusu apartmanın dışında ve kargoda kutuya sığmıyor ise ve postacı içeriye girmez/giremez APARTMAN KAPISI PASPASINA bırakıyorlar kargoyu.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

USPS in hangi hizmetiyle yolladıkları da önemli ki biri 5$ biri 20$ olan iki hizmeti var USPS in. Eğer 5$ lıksa bilmem de 20$ olanla 1 haftada geliyor. Çünkü Türkiye'de APS'ye veriliyor direk USPS'in 20$lık hizmeti. 4 günde falan Türkiye'ye geliyor ortalama Amerika'dan 2 günde falan da APS'nin sana ulaşması sürüyor İstanbul'dan.[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...