badboy2711 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşlar ben derimki bu forumlarda bir bölüm açlılsın ve Dungeon ve elit görevlerinin nerde ve nasıl yapıldıkları yazssın ve warlok ve diyerleriin biz başka bir siteden ögreniyoruz ama tam degil yapan arkadaşlar yazarsa görevin ismini ve hatta haritada resmini gösterirse çok iyi olur sizce de iyi olmaz mıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 wow.allakhazam.com[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 areya mastırlar neder bilmiyorum ama membır olarak yazından bi sey anlamadım. daha okunaklı yazsan. virgül nokta felan kullansan yazıyı anlıcam :/[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yapan arkadaşlar daha lvl 60 olmadı.pek zaman ayıramazlar yazı yazmaya.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 badboy denildiği gibi wow.allakhazam.com iyidir. ayrıca thotbott wowguru wowwiki stratics wowvault linkleri de yararlıdır. burda pve, itemler, setler moblar vs. herşeyle ilgili bilgi vardır. ayrıca forumun tepesinde asılı duran 2 başlıkta da baya bilgi vardır onun dışında şu quest nerde yapılır die başlık açılmaz. sanmıyorum ki öle bir bölüm de açsınlar. çünkü herkes ihtiyacını bu linklerden karşılıyor.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 var zaten ole bı seyımız www.paticik.com/wow super sıte duzenlı update elr ıle cok guncel tutuluyor serverı fılan cok stabıl burda neyı ararsan buluyosun uber l33t bolum fılan falan bısı arayıpta bulamadıgım olmadı daha ha cok duzenlı guncellendıgını soylemısmıydım?[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tabi en son güncelleme 1 seneye yakın.daha dün gibi hatırlıyoruz dimi :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sevgili aboneler, sitemiz gayet uber bir sekilde hazir ama patinin yeni sisteme gecilmesi bekliyor. kaldi ki site acilsa bile q lerle ilgili bir bolum olmayacak elbette. bunun icin buyuk ve karmasik bir altyapiya ihtiyac var. bu konuda guzel siteler var vs vs[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar