Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Arkadaslar dun aksam 12:00 - 01:00 arası teknoloji televızyonunda bir program izliyordum.. Assagı yukarı bir oyun programı.. Ve yayın tarıhlerınde ilk kez interaktif olarak miltiplayer online bir oyunu tanıttılar..(tabekı KnıghtONlne deil..) Wow u tanıttılar.. Cok guzel bir programdı.. ve paticik.Com dan bir arkadasmıız msn den mesaj yolladı .. Paticik comda sizi izliyor falan dedı ama arkadasın nıckını unuttum.. O sahıs burdamı acaba.. ? :) Guzel reklamdı..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Lol knight online bolumunde niye arion ki bu adami ? herkesin ugradigi bi yere konu disina filam yaz[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yaw teknoloji televızyonunu izliyorsanız haftaya baskı yapalım Knıghtyı tanıtsınlar diyorum ben :D alan yetkılısıde gırsın devreye :D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Her hafta salı gunu yayınlanıyor...[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Her hafta salı gunu yayınlanıyorsa nasıl oluyorda dun(carsamba) ızledım :? alla alla dunku tekrar bolumuydu herhalde yada her hafta carsamba gnu herneyse ıste ..[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 KO yu tanıtacakları programı görmek isterdim gerçekten... "Şu anda bir mail geldi bakıyoruuzz (aga clan pliiz)... "Canlı tel bağlantısı : Abi benim +9 raptorum silindi yeminlen düp değil...zzz" "Gm sizmisiniz lan diye mail atarlar kesin..."[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit...
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Baelithilie, 24 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: KO yu tanıtacakları programı görmek isterdim gerçekten... "Şu anda bir mail geldi bakıyoruuzz (aga clan pliiz)... "Canlı tel bağlantısı : Abi benim +9 raptorum silindi yeminlen düp değil...zzz" "Gm sizmisiniz lan diye mail atarlar kesin..." Superr :D:D:D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
BesT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Baelithilie, 24 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: KO yu tanıtacakları programı görmek isterdim gerçekten... "Şu anda bir mail geldi bakıyoruuzz (aga clan pliiz)... "Canlı tel bağlantısı : Abi benim +9 raptorum silindi yeminlen düp değil...zzz" "Gm sizmisiniz lan diye mail atarlar kesin..." *!Kopar*[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares
Öne çıkan mesajlar