Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizce Yardım

C33k

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ciddi anlamda kaç haftadır kriz geçiriyorum artık gına geldi ingilizcesi iyi olan biri varsa türkçe birşey diyeceğim bana ingilizcesini vere bilirmi rica ediyorum bu konuda özelime pm atın (ingilizce bilenler) ilginize teşekkür ediyorum
iyi oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
C33k, 22 Kasım 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
ilginize , pm kimsenin atmamasına , geyik muhabbetlerinize cok teşekkür ederim kendi ingilizcemle bişeler saçmalayarak yolladım maili.Tekrar saolun.iyi oyunlar...

Bukadar insan Bukadar alakasiz seye böyle bi alakasiz Cevap verebilir Yahu kardesim Güzin Abla Diilki Her sorununa Cözüm Bulsun bu millet..[signature][hline]n00b
Sosyal ağlarda paylaş

said:
C33k, 22 Kasım 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
ilginize , pm kimsenin atmamasına , geyik muhabbetlerinize cok teşekkür ederim kendi ingilizcemle bişeler saçmalayarak yolladım maili.Tekrar saolun.iyi oyunlar...

guzel kardesim, daha bir kac gun once ayni sorun icin baslik actin, yardim istedin elimden geleni yaptim. belli ki sorun cozulmemis, ama boyle surekli mail atarak sansini zorluyorsun zaten. etme, eyleme..[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Sosyal ağlarda paylaş

dunyaaaa guzeli. gecen sefer sana "favorite movie" olayini unuttugun icin sallamiyor olabilecekleri ihtimalini soyledim; ki bu ihtimal %90 civari. onlar anliyor ama sen anlamiyorsun bir turlu...

zaten son 5 saattir ceviri yapiyorum. ebem agladi afedersin.. pezemenkin evladi da $ekspir'in torunu mudur nedir, olmaz olsun boyle yazi be![signature][hline]lütfücüğüüüm!
Sosyal ağlarda paylaş

I sent you nearly 20 mail but you cant solve my problems yet.I forgot my date of birth and someone knows my password I must change my password immediately.You are asking for my cards for last 4 number and paypal account mails and I almost sent it again and again but nobody solve my problems.If u didnt beLive me if you want I can sent my credit carts photocopy. I m waiting your mail immediately.
Edited ßy CeeK
Sosyal ağlarda paylaş

leny ceek neden öldurdun len beni abyssde aahh ss almayı bilseydim yapıstırırdım ss
ben sonradan buff kagıdı kullanacaqtım almaya cıktım kaybolmusun amk yoqsa gosterirdim ben sana[signature][hline]64 ganclık asigolar
aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş
name:sak_suka
lwl:52
clan: hawen't
ırk: karus orc orc
skill:flame/ice

kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
Sosyal ağlarda paylaş

güldürürm walla baq :D:):-P:D:):-P:D:):-P[signature][hline]64 ganclık asigolar
aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş
name:sak_suka
lwl:52