C33k Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Arkadaşlar ciddi anlamda kaç haftadır kriz geçiriyorum artık gına geldi ingilizcesi iyi olan biri varsa türkçe birşey diyeceğim bana ingilizcesini vere bilirmi rica ediyorum bu konuda özelime pm atın (ingilizce bilenler) ilginize teşekkür ediyorum iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Siema jak sie masz ? kocham cie ::ujio:: ^^ dzie kvje .... by[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 22 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Siema jak sie masz ? kocham cie ::ujio:: ^^ dzie kvje .... by katılıorum sana asdhjashdklasf[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 İngilizce mi :D kardeş sen bilen biri bulursan bize de öğretsin cahal kaldık yaw[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ingilizcem var ama detaylı bir ing yok :p yani normal sorunumu anlatırımm ama detaya kaçamam nese bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ingilizce kurs kayıtlarımız başlamıştır PM plz :P agagdfsadsa[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 22 Kasım 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Siema jak sie masz ? kocham cie ::ujio:: ^^ dzie kvje .... by LMAO T_T[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 jak masz na imie ?[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: C33k, 22 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: ingilizcem var ama detaylı bir ing yok :p yani normal sorunumu anlatırımm ama detaya kaçamam nese bekliyorum lol[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 es wuerde besser sein, wenn du einen Englisch Kurs besuchst und mit solchen sinnlosen Posten aufhoerst.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ja sehr gut und du wie heist du ?:D:D salut ca va??jemapelle medic jetaime :D saluto?ciao?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ilginize , pm kimsenin atmamasına , geyik muhabbetlerinize cok teşekkür ederim kendi ingilizcemle bişeler saçmalayarak yolladım maili.Tekrar saolun.iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: C33k, 22 Kasım 2005 20:25 tarihinde demiş ki: ilginize , pm kimsenin atmamasına , geyik muhabbetlerinize cok teşekkür ederim kendi ingilizcemle bişeler saçmalayarak yolladım maili.Tekrar saolun.iyi oyunlar... Bukadar insan Bukadar alakasiz seye böyle bi alakasiz Cevap verebilir Yahu kardesim Güzin Abla Diilki Her sorununa Cözüm Bulsun bu millet..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: tosun_pasa, 22 Kasım 2005 20:17 tarihinde demiş ki: es wuerde besser sein, wenn du einen Englisch Kurs besuchst und mit solchen sinnlosen Posten aufhoerst. du bist ein deutsche schwein :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: C33k, 22 Kasım 2005 20:25 tarihinde demiş ki: ilginize , pm kimsenin atmamasına , geyik muhabbetlerinize cok teşekkür ederim kendi ingilizcemle bişeler saçmalayarak yolladım maili.Tekrar saolun.iyi oyunlar... guzel kardesim, daha bir kac gun once ayni sorun icin baslik actin, yardim istedin elimden geleni yaptim. belli ki sorun cozulmemis, ama boyle surekli mail atarak sansini zorluyorsun zaten. etme, eyleme..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya yok anlamıyorsun güzel kardeşim adamlar okadar aptalik istedikleri bilgileri yolluyorum adamlar benden yine kredi kartımın son 4 hanesini istiyor tekrar yolluyorum adamlar yine istiyor malmıdır nedir :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 krds olay ban felansa bence hiç urasma tınlamıyolar bile ben birton yazdım zaten banlı char bide türkçe denicem şansımı :D:D[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 lol denme ben denedim adamlar ingilizce yaz dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dunyaaaa guzeli. gecen sefer sana "favorite movie" olayini unuttugun icin sallamiyor olabilecekleri ihtimalini soyledim; ki bu ihtimal %90 civari. onlar anliyor ama sen anlamiyorsun bir turlu... zaten son 5 saattir ceviri yapiyorum. ebem agladi afedersin.. pezemenkin evladi da $ekspir'in torunu mudur nedir, olmaz olsun boyle yazi be![signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Güzel kardeşim canım cicim kardeşim favorite movie bilmedigimi söyledigim halde bunu bilmeden cvplayamayız demediler anlamıyorsun galiba güzel cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yaw şu ingilizce maili buraya yaz bari de sende kurtul herkes kurtulsun burdan göz geçirsin sıkıntısı olan bu örneğe bakarak atsın mailini bizimkiler için en kolayı bu :D[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 I sent you nearly 20 mail but you cant solve my problems yet.I forgot my date of birth and someone knows my password I must change my password immediately.You are asking for my cards for last 4 number and paypal account mails and I almost sent it again and again but nobody solve my problems.If u didnt beLive me if you want I can sent my credit carts photocopy. I m waiting your mail immediately. Edited ßy CeeK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 leny ceek neden öldurdun len beni abyssde aahh ss almayı bilseydim yapıstırırdım ss ben sonradan buff kagıdı kullanacaqtım almaya cıktım kaybolmusun amk yoqsa gosterirdim ben sana[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 güldürürm walla baq :D:):-P:D:):-P:D:):-P[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( [Bu mesaj 0ttavio tarafından 22 Kasım 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj 0ttavio tarafından 22 Kasım 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar