maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 benim de aklıma takıldı. herkesin takılmıştır elbet. matematikçilere kızıyorum. madem sonsuz diye birşey var, öyleyse neden A={....,(-1),0,1,2,3....} yazıyorlar? madem sonsuza dek uzar gider bu işlem fln dediğinde, neden parantezi kapıyorlar?[signature][hline]no nothing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu mudur yani aklına takılan lol[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Tam anlamadım dediğini, noktalar sonsuz olduğunu belirtio zaten.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 parantezi kapamazsan dışarı çıkabilir rakamlar.önlem![signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 burda herkes bişeyler yazacak sonsuz şu bu filan diye ama en doğrusu bence buraya yazanların hiçbirinin ( ben de dahil ) sonsuzluğu kavrayamayacağıdır[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 O değil de, sonsuzdan 1 çıkarınca yine sonsuz çıkıyo. "Hadi sonun yok da, eksilmez misin sen be birader?" diye sorasım gelmiştir hep...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 üstat kendi matematik hocana mı kızıyosun yoksa hepsine mi ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bu konunun gideceği yer[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuz diye birşey vardır. ama elle tutulan,yenilip içilen bişey değildir.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 4 ve - sonsuz işaretleri koyuluyo genelde. Ama zaten sonsuz ise yön belirtmenin ne anlamı vardır ya. Sonsuz işte, eksi, artı olmaz. Takma kafana. Fistan ne güzel demiş :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 (bkz: Herşeyin fazlası zarar)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için [Bu mesaj Asteroth tarafından 23 Kasım 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 matematik'teki sonsuz : Sonu olmayan, her niceliği aşabilen değişken (nicelik)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bide şu vardı bi doğru çiz, bu doğru sonsuz noktalardan kabul ediliyo(teoride) ve teoride sonsuz olan bi şeyin sonuna gidilmez ancak pratikte bu doğrunun sonuna ulaşabiliyosun[signature][hline]*********************************** *********************************** *********Bedava .com Domain********* *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenedra Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuz bence bi varsayımdır. Bana göre elbette bi sonsuz vardır ama düşünülenin veya tahmin edilenin çok uzağında bi şey olduğundan varsayımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Her başlangıcın bi sonu vardır demiş Ajan Simith. LöL sonsuzun başı da yok ama. [signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 23 Kasım 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Fistan, 23 Kasım 2005 17:26 tarihinde demiş ki: sonsuz diye birşey vardır. ama elle tutulan,yenilip içilen bişey değildir. yane soyut bi kavram mı??[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuzu 0 die tanımlar bazıları ama sonsuz aslında 1 dir :) bnce 0 varoluşu temsil eder yaşamın odak noktasıdır..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuz gerçel sayı değildir. her gerçel sayıdan büyük bi semboldür. sonsuz sadece "genişletilmiş gerçel sayılar" kümesinin elemanıdır, genişletilmiş gerçel sayılar kümesi toplama ve çarpmaya göre halka veya cisim değildir. (hatırladıım kadarıynan.)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sonsuz tanımlanamaz.Bir değer veremzsiniz çünkü verdiğiniz değerinde üstü devam eder.Aynı evrenin sonu olmadığı gibi.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: yigito2005, 23 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 23 Kasım 2005 17:26 tarihinde demiş ki: sonsuz diye birşey vardır. ama elle tutulan,yenilip içilen bişey değildir. yane soyut bi kavram mı?? kesinlikle... anlaşılması, kavranılması güç olan şey > soyut[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuz, insanlığın araştırmaya korktuğu şeylere verdiği genel addır.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sonsuz 4 boyuttur.3 boyuta göre kendi üzerine katlanır ve sona ulasamaz bkz:Küp 2 Hiperküp =).Sınırlı bir beyinle sonsuzu anlayamassınız...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: anartheelf, 23 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: bide şu vardı bi doğru çiz, bu doğru sonsuz noktalardan kabul ediliyo(teoride) ve teoride sonsuz olan bi şeyin sonuna gidilmez ancak pratikte bu doğrunun sonuna ulaşabiliyosun doğru sonsuz noktalardan kabul edilmiyo. sonsuz sayıda noktadan oluşuyor. Yani üzerinde sonsuz tane nokta var. orda sonsuz doğrunun sonsuzu değil nokta sayısı sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 "Sonsuz, pozitif sayıların yanına +1, negatif sayıların ise yanlarına -1 almasıdır" gibi bi yorum yapiyim.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuzla diilde ben daha cok donsuzlarla ilgileniom :p not:karsı cins :p[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar