xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben bi arkadastan pro nun daha hızlı oldugunu duydum sizce ne kadar doğrudur oyunlarda hissedilir bir performans artısı oluyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pro home dan daha gelişmiştir! bazı şeylerde fark eder ama bunun hızla alakası yok bence! desteklediği şeyler daha fazladır![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne biliyim bide bazı bilgisayar markaları yazar we are strongly recommend winxp pro arkadaş da ölye diyince iyice kafama takıldı cevap için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pro home dan daha gelişmiş falan değil.hızlıda değil. pro ofisler için üretilmiş daha kolay ağ bağlantısı kurmaya yarayan bi kaç panel,özellik eklentisi var o kdr.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 peki şimdi aklıma gelen bişey soracam aynı makinede pro kurunca ctrl+alt+delete yapıp kullanılan memory e baktığımda (sistemi kurar kurmaz ilk açılışta) pro da 80-100 arası mb harcanıyor fakat home de 200-250 arası bunun nedeni ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende home var 100-150 arası. değişir o. ona bakarsan hız ölçcem diye olmaz :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sonuçta ramler dolarsa hız da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 xp pro ile home arasında ki en onemli fark. xp pro da bilgisayarı domaine alabiliyorken home da alamıyorsunuz. birde home da en fazla 10 bilgisayar network de birbirini goruyor sanırım.(bundan tam emin degilim)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Home'da IIS ve remote desktop host yok.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 home daha az gelişmiş olduğu için daha hızlı olabilir. ama pro'nun daha hızlı bana pek mantıklı gelmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 az gelişmişlikle alakası yok ya proda sadece ağ eklentileri var o kadar.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ee eklentiler ondan gelişmiş olduğunu göstermez mi? ufakda olsa bi fark var ve bu fark gelişme farkı![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pro kullanıyorum once home kullanıyodum pro sanki daha bi rahat gibi geliyo bana psikolojik sanırım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Home un bazı sorunları var diye biliyorum, yanlışta olabilir tabii.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar