Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xp pro & home ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pro home dan daha gelişmiştir! bazı şeylerde fark eder ama bunun hızla alakası yok bence! desteklediği şeyler daha fazladır![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
pro home dan daha gelişmiş falan değil.hızlıda değil.
pro ofisler için üretilmiş daha kolay ağ bağlantısı kurmaya yarayan bi kaç panel,özellik eklentisi var o kdr.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
peki şimdi aklıma gelen bişey soracam
aynı makinede pro kurunca ctrl+alt+delete yapıp kullanılan memory e baktığımda (sistemi kurar kurmaz ilk açılışta) pro da 80-100 arası mb harcanıyor fakat home de 200-250 arası
bunun nedeni ne peki
Mesaj tarihi:
xp pro ile home arasında ki en onemli fark.
xp pro da bilgisayarı domaine alabiliyorken home da alamıyorsunuz.
birde home da en fazla 10 bilgisayar network de birbirini goruyor sanırım.(bundan tam emin degilim)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ee eklentiler ondan gelişmiş olduğunu göstermez mi? ufakda olsa bi fark var ve bu fark gelişme farkı![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
pro kullanıyorum once home kullanıyodum pro sanki daha bi rahat gibi geliyo bana psikolojik sanırım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
  • Yeni Oluştur...