Archie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ultra high quality de (doom3 te mesela) çalıştırcak bi notebook varmı? 4 kusur milyar verdim ferrari acer aldım. o bile en son çözünürlükte kasıyo. sanırım daha baba bi ekran kartı koyamıyolar o zaman notebook olmuyo alet? fikri olan varmı bu konuda?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 dell xps 2 alirken customize ediosun islemcisini falan rami 2gb yapiosun 4500$ civari bi para tutuo heralde onla olur..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ekran kartını iyi seçmelisin ramler ve hdd hızı önemli işlemciler arasında o kadar uçurum yok.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ona verecegin parayla desktop pc nin allahını alırsın afedersinde[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sonoma m760 2.0 ghz işlemcili 1 gb ddr 2 533 mhz ram ( veya 2 gb) x700 128 mb ekran kartlı 5400 rpm sata hdd li bir laptop alırsan sorunsuz calıstırması lazım ekran kartı geforce 6800 bulabilirsen( ki sanırım tr de yok şuan) paraya kıyıp aldıgında performansın ne oldugunu anlarsın :) ferrari model acerların performansı okadar da iyi değil 4005 in birtek güzel performansı var ama o fiyata cok daha iyi makineler var piyasada[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 giriyoruz alienwarein sitesine, ordan modifiye edip satin aliyoruz. $4-5 bin dolar yeterli olur. ayni seyi dellin sitesine girip xps modifiye ederekte yapabiliriz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 okadar da kötü bi makina değil 4005 aldım zaten.dinamik dediklerinin hepsi bu makinadada var.bide desktop alırsın demişsin yaw ben heryere götürcek bi alet alma gibi mantıkla hareket etmiştim ama sen desktop pcimi notebook gibi taşıcam diyosan ayrı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 2.kısım cintonik kardeşeydi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 benim laptop 1gb ram + 128mb(256mb powercache ile)6600 go pcix16 war ama doom3 ve quake 4 u high quality de oynayabiliyorum ultra high olmaz çünkü o 512 mb ekran kartı istiyor arkadaşım oda ya arkadaşın dediği gibi www.dell.com dan costumize edicksin yada alienware den build you own pc war ordan yapıcaksın alienware de hatta masaustu işlemcisi bile koyabiliyorsun laptopa sanırım onlar çalıştırabilir[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Eğer kaliteli istiyorsan ben de Sony VAİO'nun VGN-A517 modellerini buldum. Hem o kadar pahalı değil hem de 256mb ekran kartı seçeneği sunuyorlar. Almayı düşünüyorum burda ayrıca başka arkadaşların da tavsiyelerine açığım. 256mb veya daha üstü ekran kartı olan ve kaliteli olan laptop gösterirlerse memnun olurum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Darqainu, 17 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki: dell xps 2 alirken customize ediosun islemcisini falan rami 2gb yapiosun 4500$ civari bi para tutuo heralde onla olur.. Sanırım xps2 Türkiye'de yok. Ama inspiron 9300 var. Aynı kasa (sadece süslü püslü ışıkları yok), aynı ekran. 6800ultra yerine düz 6800, diğer özellikler aynı. Her oyunu max detayda oynatır. Edit: Fiyatı 3000$ +kdv falan. Türkiyede daha iyi grafik perfmansı veren bi laptop bulabileceğini zannetmiyorum. [signature][hline]So sick and tired I stand alone... [Bu mesaj aktiftablet tarafından 24 Kasım 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 zaten xps gen 2 yi onermissiniz.. kullanan birisi olarak herseyi olabildigince yuksek grafiklerde rahatlikla oynayabiliyorsunuz. (fear in orjinali daha elime ulasmadigi icin o oyun hakkinda bir sey demiyorum.) Bendeki sistem basitce ; 2.0 ghz sonoma , 1 gb ddr2 533mhz ; 80gp 7200rpm hdd , 6800 ultra. Bana bu sistem 3000 dolara geldi. tamami 3400 dolardi ancak siteden alindiginda 400 dolarlik bir indirim vardi. Yurt disindan alma imkaniniz varsa alin yoksa gumruk epey geciriyor. edit: artik seceneklerde 7800 gtx te dahil. [signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! [Bu mesaj Melkor tarafından 24 Kasım 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar