kartalmania Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sevgili gm arkadaşım lütfen sesimi duyuyosan söle ben dün sattığım itemler geri gelmiş ayrıca dün çıkan itemler yokkkkkk bankadaki gblerim silinmiş :( bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 roll back...[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 seni çok iyi anlıyorum cünkü bende aynı durumdayım.2 tane mirage ım gitti bide cihtin satmıştım cihtin duruo parası yoq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scuti Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 siz yine iisiniz paralarınız duruyo ben 2 tane bakira sattım(dup değil) ne baikralar var ne paralarım ne de diğer ıtemlerım kesinlik le hiç biri dup değildir bunların yaptıkları sadece kafasına eseni yapmak[signature][hline]Nick: scuti_TR LvL:6x Nation:El Morad Clan: Chosens Job:Arch Mage Np:150 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar