AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bas bas korkma garanti 1 tanesi %70 2 tanesi tutar :)[signature][hline]Knight Empire vazgeçilmez bir yaşam biçimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_korkusuz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Eğer elınde 5 tane +7 ıtem varsa trina basmasan bıle bıtanesı garantı demıyeyım ama cok buyuk bı ıhtımalle olur dene bence ama enson basıcagına yınede garantı olsun dıye içinde uhte kalmaması için trina bas BOL ŞANS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hiç korkma rahat ol,bas trina + bus hepsini yak ,sonra gel burda bana küfür et:):):):)[signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: CaptainCyClone, 24 Kasım 2005 18:06 tarihinde demiş ki: hiç korkma rahat ol,bas trina + bus hepsini yak ,sonra gel burda bana küfür et:):):):) bu güzeldi işte :D[signature][hline]Knight Empire vazgeçilmez bir yaşam biçimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sen 5 taneyi bir kenera bırak benim dediğimi dinle 5 parça ful plate +7 al ve lagsız bir servere geç tavsiyem a2 sonra seri bir şekilde +7 olan fulplat leri bus ile seri bir şekilde bas 5 parça seri basmandan dolayı yanacak sonra tirina + bus ile +8 yapmak istediğin itemi hemen peşinden bas hiç tereddüt etme eğer şansın varsa +8 olmassa 2. sini dene trina + bus oda olmadı 3 üncüsünü dene buda olmazsa ben bişi bilmiyom :D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tmm saolsun hepiniz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar