Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - Kadıkoy - Dem kafe

uhrmiller

Öne çıkan mesajlar

Aslında paticik kullanıcıları aarasında populer bir yer hatta paticik buluşmaları falan yapılıor arada. Nargilelleri super onerim naneli yada gül nane aroması cok guzel ve çalışanları cana yakın bide huki var iguanadır kendisi[signature][hline]Est Sularus Oth Misthas
Quis custodiet ipsos custodes ?
----------------------
uhr-miller
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
super yer walla ya dem cok super nargilesi var muzlu tavsiye edilir :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

olumorda murat abi var herif sapık+gay galiba:)
BENİ HOŞGELDİN JNMM die öpüodu:)ona dioduk abi parti yapta gelelim oda yaparız yeterki siz isteyin diodu
ilk ortamcı abimdir..
ordaysa özledim valla selam söleyin bi de deyin parti yapsın biz gelioruz:-)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

nerede burası şöle iyice bi tarif etseniz..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

kızla gidilir..
çalan müzikler hoş rock kafe deil asla ama böle işte nargile ortamı var..
müzikler R&B ağırlıklıydı sanırım..
nargilesi kalite ama..
akmarın yanındaki finalden yukarı çıkıosun,nt'nin yanında biraz yukarı çıkınca sağınızıda küçük bi yer gibi gözüken alt katı da bulunan bi yer işte..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cembone, 02 Kasım 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
kızla gidilirmi+fiyatlar nasıl+ortam nasıl+gelen tiplerin yaş ort kaç ( gözlemlediysen)=

Calısanlar cok canayakınlar.Calısan kesmın yas ortalaması 18-50 arası fln :o)
Ama takılan kesmın yas ort. 18-23 fln dır.(Ama arada yaslı turıstler gelıyo nargıle bakmaya fln)
Fiyatları bence fena degıl + kızla gıdılır bence[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...