Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ulen kim getirdi oyunu size. bre gafiller gelin alim boyunuzun olcusunu[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 10 August 2003 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 dsada adamın tekı yendı bebnı sonra 3 kee ust uste yendım dedım kım oynamayı bılmıyomu$ dıye gırek mother fu*er yazdı dsadas gevurlar komık oluyo[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 dynamickin olayı güzeldi ya adam sinir oldu atık f*ck f*ck yaza yaza çıktı yarıldım direk :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bugün biri ile kapıstım adamın rank 2000+ 85/40 falan acaip oynuyo ilkinde 3/1 yendi 2. de 2-2 iken bi curcuna aldı sayıyı 3-2 yendi sinir oldum :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 demek ki balın tutmamış =][hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bu oyundaki tek ballı kişi sensin olm :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar