Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Globulos kapışıcak olanlar !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yine ballısın izledim yani yalanmı ballısın işte ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
esas ballı dynamick .
Açmayın abi futbol falan açın arena =] yada pegball a gelin mzuah[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
geliyom
nick hotdat[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ingilizce ballı ne demek ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
  • Admin
Mesaj tarihi:
tingle diye biri geldi 50/40 adamın rank 1700lerde yendim herifi 3 kere oda 2 kere yendi :P
sonuncuda 3-0 kodum en son sayimdada bütün oyuncularını cukura düssürerek :) lol herif fuck fuck diye diye kacti[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
hehe adam fuck fuck diyo
bende basladim kufure mauhaha
sinir oldu lamer ama
ben bu oyunun babasiyim diyo
ama harbiden iyi oynuyo bu dynamick :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 10 August 2003 01:07 tarihinde demiş ki:
Bonus da nakavt 3-0
hemen de bal diyolar
zuhzuh[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

Sanki bal değildi adamın 10. mu ne oynayışı gelmiş balına 2 tanesini düşürdü die seviniyor :)Neyse yeter ki sen mutlu ol ben yenilirim:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki:
Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor...
MKC
Buraya Tıklayaman
Mesaj tarihi:
Bonus git adam vermiş işte =] Globulos turnuvası nı ben organize edicem =P söz.[hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
The Kingbin sen sus bari bana "abi(bu yok tabi) hadi be yenil statlarım coook kötü artsın bari" dien sen deil misin?

Organize eden olursa iyi olur kapatırız bir serverı :)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

MKC
Buraya Tıklayaman
Mesaj tarihi:
susun 2 nizde ezildiniz
konuşmaya hakkınız yok[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
bir kere ismimi yazıcaksanız Kingpin diye yazın theKingpin diye değil .. ordaki the yi ben çok sevdiğimden koymadım.. ayrıca evet söledim ne var ki ?[hline]KinGpiN the striked sazan

[Bu mesaj theKingpin tarafından 10 August 2003 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
*İntikam almaya yemin eder ve globuloslarını çıkarır antremana başlar gerçi en iyi O'dur ama şanssızdır*[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

MKC
Buraya Tıklayaman
Mesaj tarihi:
kolombiyalı bi kızla tanıştım abi oyunda hehe kız yawşıyo.
bıktım bunlardan burda da mı kızlar :p
oyun oynamaya girdik güya hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

[Bu mesaj Sly-One tarafından 10 August 2003 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
globulos senden öncede vardı be deamoncum..
bu arada yakın zamanda bir turnuva düzenlicem..[hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
kesin bıdı bıdı yapmayı
aklınızı alırım ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 10 August 2003 01:33 tarihinde demiş ki:
bir ara paticik globulus turnuvasi duzenliyelim :)
ben yatar iyi geceler[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

syn senı yenen tek benmıyım sımdı? :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...