odchu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ... professionlar ekleniyo .. bilen bilir zaten bilmeyenler için ; bir örnek "Urban Planner" ; bunlar player cities deki çevre düzenlemesinden sorumlular .. hastahaneler ,cantinalar ,tükkanlar , parklar bahçeler .. master architectten sonra açılan yeni bi' sınıf .. player cities lerden bahsetmişken ,bunların belli bi' seviyeleri olacak .. nüfus arttıkça outposttan metropolise kadar uzanan 5 rank değiştirebilecekler .. "ayrıca dark legion klanına da kolay gelsin umarım istedikleri şehri kurabilirler" ,der ve kaçar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Teşekkürler..Şu an şehrimizde PA hall dahil 6 bina var,yeni üyeler geldikçe her birine 5kya 1 small house veriyoruz(isterlerse tabi).Şu an herşey iyi gidiyor bakalım yakında town olayı çıkınca sınırlarımızıda çekebilecegiz :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Sehrimizin son durumu 1 PA Hall 5 Small Naboo Style 2 house 3 Small Naboo Style 1 house[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Daha fazla skill point verirler umarim ,bitti cunku.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anakin_Skywalker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Arkadaslar ben Starwars Glaxies almak uzeryim...Collectors Edition alicam!Su anki konumum yuzunden bana 134$ a mal oluyor...En kisa zamanda sizin Grubunuza uye olmak istiyorum...Ama oyunu hemen alir almaz oynayamayacagim araya bir sene girecek malum unuwersite sinawi:))Sizden oneri bekliyorum... Saygilarimla!!![hline]If You Only Knew The Power Of The Dark Side... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar