odchu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ... professionlar ekleniyo .. bilen bilir zaten bilmeyenler için ; bir örnek "Urban Planner" ; bunlar player cities deki çevre düzenlemesinden sorumlular .. hastahaneler ,cantinalar ,tükkanlar , parklar bahçeler .. master architectten sonra açılan yeni bi' sınıf .. player cities lerden bahsetmişken ,bunların belli bi' seviyeleri olacak .. nüfus arttıkça outposttan metropolise kadar uzanan 5 rank değiştirebilecekler .. "ayrıca dark legion klanına da kolay gelsin umarım istedikleri şehri kurabilirler" ,der ve kaçar ...
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Teşekkürler..Şu an şehrimizde PA hall dahil 6 bina var,yeni üyeler geldikçe her birine 5kya 1 small house veriyoruz(isterlerse tabi).Şu an herşey iyi gidiyor bakalım yakında town olayı çıkınca sınırlarımızıda çekebilecegiz :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Sehrimizin son durumu 1 PA Hall 5 Small Naboo Style 2 house 3 Small Naboo Style 1 house[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
abc Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Daha fazla skill point verirler umarim ,bitti cunku....
Anakin_Skywalker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Arkadaslar ben Starwars Glaxies almak uzeryim...Collectors Edition alicam!Su anki konumum yuzunden bana 134$ a mal oluyor...En kisa zamanda sizin Grubunuza uye olmak istiyorum...Ama oyunu hemen alir almaz oynayamayacagim araya bir sene girecek malum unuwersite sinawi:))Sizden oneri bekliyorum... Saygilarimla!!![hline]If You Only Knew The Power Of The Dark Side...
Öne çıkan mesajlar