Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elite-elite ...

odchu

Öne çıkan mesajlar

... professionlar ekleniyo .. bilen bilir zaten bilmeyenler için ;

bir örnek "Urban Planner" ; bunlar player cities deki çevre düzenlemesinden sorumlular .. hastahaneler ,cantinalar ,tükkanlar , parklar bahçeler .. master architectten sonra açılan yeni bi' sınıf ..

player cities lerden bahsetmişken ,bunların belli bi' seviyeleri olacak .. nüfus arttıkça outposttan metropolise kadar uzanan 5 rank değiştirebilecekler ..

"ayrıca dark legion klanına da kolay gelsin umarım istedikleri şehri kurabilirler" ,der ve kaçar ...
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler..Şu an şehrimizde PA hall dahil 6 bina var,yeni üyeler geldikçe her birine 5kya 1 small house veriyoruz(isterlerse tabi).Şu an herşey iyi gidiyor bakalım yakında town olayı çıkınca sınırlarımızıda çekebilecegiz :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar ben Starwars Glaxies almak uzeryim...Collectors Edition alicam!Su anki konumum yuzunden bana 134$ a mal oluyor...En kisa zamanda sizin Grubunuza uye olmak istiyorum...Ama oyunu hemen alir almaz oynayamayacagim araya bir sene girecek malum unuwersite sinawi:))Sizden oneri bekliyorum...
Saygilarimla!!![hline]If You Only Knew The Power Of The Dark Side...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...